Dave Roelvink komt voor de nek van Yvonne Coldeweijer in lange video: 'Jij gaat branden!'

Show & Tel
Dave Roelvink komt voor de nek van Yvonne Coldeweijer in lange video: 'Jij gaat branden!'
Show & Tel

Dave Roelvink komt voor de nek van Yvonne Coldeweijer in lange video: 'Jij gaat branden!'

Dave Roelvink komt voor de nek van Yvonne Coldeweijer in lange video: 'Jij gaat branden!'

"Dit is denk ik de eerste keer en zeker de laatste keer dat ik ga reageren,'' steekt Dave Roelvink zijn pleidooi af in een video op Instagram. Gisteren is er namelijk karaktermoord op hem gepleegd door Yvonne Coldeweijer en haar giftige tongetje, die stellen dat hij hartstikke blut en verslaafd is. Dit laat de Roelvink-bink hem niet zomaar zeggen en hij slaat terug met een rectificatie. "Haatvideo vol leugens!"

'Ga een bloedtest doen'

Dave stelt dat hij wel degelijk is afgekickt. De aantijging dat hij weer aan de snuif zou zittten vindt hij schadelijk, juist omdat hij via zijn platform mensen wil helpen die worstelen met verslaving. “Ik wil niet dat mensen de indruk hebben dat ik een of andere gozer ben die dat voor de views of voor de lijst doet. Mijn intentie is daar zuiver in.”

“Ik wil mensen daar echt bij helpen en ik ben niet een of andere clown die achter de schermen gewoon aan het drinken en aan het snuiven is en voor de rest op beeld doet alsof je mensen wil helpen. Dat is niet wie ik ben. Ik lijk wel gek, maar daardoor heb ik ook besloten om voor één keer een bloedtest te gaan doen.” De uitslagen van de bloedtest wil hij gaan delen op zijn Insta.

Blut of niet?

Wat heeft Dave te zeggen over het feit dat hij blut zou zijn? “Dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Een ding wat ik daar wel uit wil pakken is dat ik een interieurbedrijf heb in het staal. Daarvan wordt beweerd dat ik al maandenlang de huur niet van heb betaald van de showroom. Ik kan je vertellen: het is een online webshop.”

“Wij hebben niet eens een showroom. Het zijn van die kleine dingen waarvan ik denk: is het nou niet eens de moeite waard om dat heel even te checken? Dat is misschien één minuut werk. Verder wordt er ook beweerd dat ik een lifestyle zou hebben die heel duur is om te onderhouden, dat ik een of andere dikdoener ben. Nou, volgens mij valt dat erg mee.”

Rechtszaak

En hoe zit het met de omgang met zijn ex-vriendin Jazzlyn, tevens de moeder van zijn kind? “Er wordt beweerd in die video dat ik dus met een rechtszaak zou dreigen, omdat ik de helft van het huis zou willen dat gekocht is door de moeder van mijn zoontje. Het is een huurhuis. Dat huis is niet van mij. Dat huis is niet van mijn ex-vrouw.”

Roelvink vervolgt: “Dat is gewoon een huurhuis wat wij huurden. Ik kan je vertellen dat, toen wij uit elkaar gingen, het enigste wat ik heb meegenomen is mijn kleding. De rest heb ik allemaal daar gelaten. Zij is met geen enkele rekening blijven zitten of whatever voor problemen. Wij gaan goed met elkaar om en daar ben ik heel erg blij om.”

Pijnlijk

Jazzlyn zit ook niet ‘hulpeloos thuis ineen hoekje’, benadrukt Dave. “Het allerpijnlijkste van de video is dat wordt beweerd dat ik bonkend, bezopen of doorgesnoven bij mijn ex-vrouw voor de deur zou staan te kloppen in de nacht. Daarmee wordt gewoon gezegd dat ik een onveilige situatie creëer voor de moeder van mijn kind en voor mijn kind zelf.”

Vol emotie: “Dat vind ik het meest pijnlijke. Wat ik daarover kan zeggen is dat het een totale leugen is. En gelukkig is het zo dat ik nog heel goed ben met mijn ex vrouw. We hebben goed contact. We hebben een co-ouderschap. Die kleine is voor de helft van de week bij mij en voor de helft bij haar.”

Coldeweijer reageert

Je zou denken dat Yvonne na dit betoog even de stekker uit haar sapcentrifuge trekt, maar niks blijkt minder waar. Na de video van Dave plaatst zij direct een statement in haar Instagram Story, waarin ze dreigt dat Roelvink haar spionnenploeg niet moet onderschatten.

Bekijk de statement hieronder:

Dave Roelvink komt voor de nek van Yvonne Coldeweijer in lange video: 'Jij gaat branden!'
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties