Yvonne Coldeweijer betrapt Lil' Kleine: 'Tot in de ochtend doorgesnoven met Jaimie'

Show & Tel
Yvonne Coldeweijer betrapt Lil' Kleine: 'Tot in de ochtend doorgesnoven met Jaimie'
Show & Tel

Yvonne Coldeweijer betrapt Lil' Kleine: 'Tot in de ochtend doorgesnoven met Jaimie'

Yvonne Coldeweijer betrapt Lil' Kleine: 'Tot in de ochtend doorgesnoven met Jaimie'

Yvonne Coldweijer heeft weer alle ingrediënten verzamelt om een dorstlessend sapje te kunnen persen. In haar podcast De Juice Show onthult ze een bizar verhaal over Lil' Kleine, die laatst aan de talkshowtafel van Renze Klamer beweerde niet meer te snuiven en daar ook geregeld op getest te worden. Yvonne, die durfde te zweren dat Kleine nog steeds gebruikt, besloot direct op onderzoek uit te gaan.

In gesprek met Renze Klamer zegt Lil' Kleine enkel nog af en toe een drankje te nuttigen, maar daarbij nooit meer een nakkie te doen. Coldeweijer zag het interview en moest zich even achter de oren krabben. Zij was er namelijk heilig van overtuigd dat Jorik nog steeds lijntjes trekt. Ze besloot daarom grondig onderzoek te plegen naar het drugsgebruik van de rapper.

Elke week een test

In haar podcast stelt Yvonne de hamvraag: "Als hij nog steeds getest wordt door de reclassering, hoe zit dat dan?" Gelukkig hebben haar spionnen haar niet teleurgesteld: "Ik ben er helemaal achter." Ze vertelt: "Ik heb het gevraagd aan een spion. Zoals je zag in de documentaire, waren ze dus bezig om aan de rechter te vragen of hij mocht stoppen met testen. Want hij deed al heel braaf elke week een test en die was altijd clean. Dus hij vroeg zich af: 'Hoelang moet dit nog?'"

You're done

Schijnbaar is zijn advocaat ermee aan de slag gegaan en wist deze het voor elkaar te krijgen dat hij niet langer getest hoefde te worden. Volgens Coldeweijer was dit rond augustus, max september 2023. "Hij had er toen al 20 maanden opzitten met testen en clean zijn. Dus toen zei de rechter: 'okay, you're done.' Op goed vertrouwen, hè!"

Drugs uitdelen

Máár: "Toen is hij dus gewoon keihard aan het snuiven geslagen. Echt, ik heb meerdere situaties gehoord. Dat hij letterlijk stond op te treden op een besloten feest in een restaurant en zelfs drugs aan het uitdelen was. En in december was hij met Jaimie en haar vriendengroep, compleet doorgesnoven tot acht uur 's ochtends."

Hobbysnuiver

Volgens Coldeweijer is dit toen uitgekomen bij de reclassering en hebben ze Jorik verzocht vrijwillig een test te doen. Daar heeft de rapper toen akkoord op gegeven. "Daar heeft hij ook clean op gescoord. Dus, daarom denk ik dat hij alles nog een beetje in bedwang heeft. Het is dus een keuze om te snuiven en hij doet het niet elke dag,'' vermoedt Yvonne. Jorik is dus momenteel een hobbysnuiver en niet zo zeer een afhankelijke poederjunk. Chapeau!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties