Dit is de nieuwe vriend van Rachel Hazes

Show & Tel
Dit is de nieuwe vriend van Rachel Hazes
Show & Tel

Dit is de nieuwe vriend van Rachel Hazes

Dit is de nieuwe vriend van Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft een pauze genomen van alle rechtszaken nadat er een procedure tegen haar was aangespannen door bloedeigen dochter Roxeanne. Dit doet ze door in het zonnige Spanje de bloemetjes buiten te zetten, en ze doet dit niet alleen.

Rechtszaak

Een aantal weken geleden voelde dochter Roxeanne hazes moeders toch eens aan de tand: was Rachel eigenlijk wel erfgename in de nalatenschap van André Hazes? De rechtbank besloot dat dit inderdaad zo was, aangezien de twee getrouwd waren in gemeenschap van goederen. Rachel compenseerde de overbedeling in haar familie alsnog door een geldbedrag uit te keren aan de andere erfgenamen. Toen dochter Roxeanne weer wat geld binnen zag rollen, was ze weer even koest.

Vertrokken naar de zon

Dit is Rachel natuurlijk allemaal niet in de koude kleren gaan zitten, dus is ze met het noorderlicht vertrokken naar het Spaanse plaatsje Marbella. De centen die er nog overbleven van haar erfenis en exploitatiemiddelen verkregen door ex-man André Hazes, zoals Holland Zingt Hazes, komen dus goed van pas. Maar Rachel is niet in haar eentje aan het genieten van het zonnetje. Dit doet ze samen met niemand minder dan het voormalige hoofd van Hells Angels, a.k.a Willem van Boxtel.

Toeval bestaat niet

In het bijschrift laat Willem weten: 'Ben ik in het mooie Benalmadena kom ik Rachel Hazes tegen die was even gevlucht uit Nederland, van mensen die altijd wat over haar hebben te zeuren.' Rachel reageert zelf onder de foto: 'Toeval bestaat niet lieverd'. Inderdaad, toeval bestaat niet, en de volgers hebben dit ook door. Er worden veel lachende emojis geplaatst met onder andere reacties als 'geen toeval ?? Have fun'. Het ziet ernaar uit dat de twee goed aan het genieten zijn van dit uitstapje; of ze erover liegen dat de ontmoeting enkel toeval was zal voor nu nog even een raadsel blijven.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties