Uitspraak in rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Show & Tel
Uitspraak in rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Uitspraak in rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Uitspraak in rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Vandaag doet de rechtbank in Utrecht uitspraak in de zaak over de erfenis van André Hazes senior, die door dochter Roxeanne werd aangespannen tegen haar bloedeigen moeder.

Nalatenschap Hazes

Volgens Rox en een voormalig testamentair bewindvoerder werpt Rachel Hazes zich onterecht op als erfgename van de in 2004 overleden zanger. Ze eist dat Rachel direct stopt met zich 'op enigerlei wijze te afficheren als erfgenaam in de nalatenschap van André Hazes'.

Scheiding

De advocaten van Roxeanne claimen dat Rachel al in een scheiding verwikkeld was met de volkszanger, waardoor ze geen recht meer zou hebben op het geld en andere bezittingen. Na de dood van Hazes probeerde ze de scheiding snel terug te draaien.

Uitspraak

Royce de Vries, advocaat van Rachel, zegt dat zijn cliënte na de dood van de volkszanger integer handelde en dat Rachel en André ten tijde van zijn overlijden weer bij elkaar waren. De rechter zal vandaag duidelijkheid moeten scheppen in de kwestie.

Update. De rechter oordeelt dat Rachel Hazes zich vooralsnog erfgenaam mag blijven noemen van wijlen André Hazes, ondanks dat zij volgens het testament geen erfgenaam is. Ook mag ze de exploitatie van de Hazes BV, zoals Holland Zingt Hazes, voortzetten.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties