Dochter Linda de Mol komt op voor Vieze Jeroentje: 'Nu allemaal weer normaal doen!'

Show & Tel
Dochter Linda de Mol komt op voor Vieze Jeroentje: 'Nu allemaal weer normaal doen!'
Show & Tel

Dochter Linda de Mol komt op voor Vieze Jeroentje: 'Nu allemaal weer normaal doen!'

Dochter Linda de Mol komt op voor Vieze Jeroentje: 'Nu allemaal weer normaal doen!'

Noa Vahle heeft zich laten interviewen voor LINDA. Meiden, één van de bladen van haar moeder, om wat vragen te beantwoorden over haar moeder. Zo is Noa van mening dat Linda een groot slachtoffer is, maar ook een 'heel sterke vrouw'. Mooie combi. Ook vindt ze dat we 'Vieze Jeroentje' een tweede kans moeten geven.

Stille Linda

Linda de Mol is zelf geen dader in het Voice-schandaal, maar ze heeft wel een liefdesverhouding met een verdachte: Jeroen Rietbergen, de oud-bandleider van The Voice die wordt vervolgd wegens verkrachting.

Jeroen beweert dat hij één misdraging bij The Voice al jaren geleden heeft opgebiecht aan Linda, maar dat ontkende zij pas acht maanden later. Tegelijkertijd wist Linda ook al geruime tijd over de vermeende verkrachtingen door Ali B. Ze heeft daar binnen Talpa niets mee gedaan, naar eigen zeggen op verzoek van de vermeende slachtoffers. Noah Vahle staat ongeacht dit alles pal achter haar moeder en vertelt daarover in het tijdschrift van, jazeker, haar moeder.

'Ze is kapotgemaakt'

Het eeuwige zwijgen van Linda werd haar niet in dank afgenomen. Onterecht, vindt haar dochter Noa. “Het allerergst vind ik wat het met mijn moeder heeft gedaan. Ze is echt kapotgemaakt”, zegt ze.

Ze vervolgt: “Mensen riepen dat zij nu ook niet meer op televisie kon, dat ze er wat aan had moeten doen. Terwijl, dit is haar overkómen, ze heeft hier helemaal niets mee te maken.”

Sterke vrouw

Het heeft Linda flink aangetast, aldus Noah. “Mijn moeder is een sterke vrouw, niets kon haar raken. Daar keek ik tegenop, maar nu waren de rollen ineens omgedraaid. Ik was veel thuis, belde haar vaker. Misschien dat ik daardoor ook lange tijd niet echt aan mijn eigen verdriet toekwam. Terwijl ik ook dingen moest verwerken.”

Tweede kans voor Vieze Jeroentje

Noa’s stiefvader Jeroen Rietbergen is door haar eigen collega’s van VI weggezet als ‘Vieze Jeroentje'. Wat vindt Noa zelf van hem? “Na een tijdje moet je ook dóór. Ik ben boos, verdrietig en teleurgesteld, maar ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan. En hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt.”

Ze besluit: “Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen. Je kan alleen niet zomaar zeggen: ‘Oké, nu doen we allemaal weer normaal.’ Zoiets kost tijd.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties