Doorgesnoven tokkie rijdt de Efteling binnen met auto

Show & Tel
Doorgesnoven tokkie rijdt de Efteling binnen met auto
Show & Tel

Doorgesnoven tokkie rijdt de Efteling binnen met auto

Doorgesnoven tokkie rijdt de Efteling binnen met auto

Kerstmis hoort in het teken te staan van harmonie en naastenliefde, maar bij de Efteling werd de vrede gister woest verstoord door een liefhebber van Colombiaanse bergplanten. Deze jongen met groene vingers en witte neus reed recht door de entree van het attractiepark.

Doorgesnoven

Een gozer heeft gister onder invloed van fopsneeuw heel wat commotie veroorzaakt bij de entree van 'de wereld vol wonderen'. In plaatst van zijn bolide op de parkeerplaats te installeren, reed hij recht naar de kaartcontrole in het entreegebouw. Een woordvoerster liet weten dat de man geen kwaad in de zin had. "Hij was beschonken,'' verklaart ze. Later bleek uit een speekseltest dat de bestuurder geen alcohol had genuttigd, maar gewoon flink was doorgesnoven. In zijn auto werden ook zakjes met de recreatiepoeder gevonden. Het gaat om een 25-jarige uit Tilburg.

Proces-verbaal

Gelukkig vielen er geen gewonden door zijn impulsieve actie. De beveiliging van de Efteling schakelde direct de politie in. Zij gaven de jongen even later een proces-verbaal. Zijn rijbewijs is ingenomen en de knaap moet verplicht een cursus volgen. Hoe hij op de drukke tweede kerstdag de entree van het park wist te bereiken, weet de woordvoerster niet. Er staan namelijk enorme plantenbakken voor de entreepoort om te voorkomen dat auto's in de buurt van wandelende bezoekers komen. Een omstander weet te vertellen dat de Ford van de man blikschade had. Op Twitter gaat men compleet los over het incident: "OMG, wat is dit voor oppertokkie?"

Bekijk de beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties