Dries Roelvink verdedigt Yvonne Coldeweijer: 'Knap!'

Show & Tel
Dries Roelvink verdedigt Yvonne Coldeweijer: 'Knap!'
Show & Tel

Dries Roelvink verdedigt Yvonne Coldeweijer: 'Knap!'

Dries Roelvink verdedigt Yvonne Coldeweijer: 'Knap!'

Als BN'er kun je tegenwoordig maar beter aan de kant van de Juicechannels staan. Dat lijkt naast Frans Bauer nu in ieder geval ook Dries Roelvink te denken. Hij deelt een aantal complimenten uit aan Yvonne Coldeweijer, wanneer deze tracht Juice te verspreiden over zijn zoon.

Vreemdgaan

Yvonne deed namelijk wat uitspraken rondom de trouw van zijn zoon Dave Roelvink. 'Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Wat denk je zelf? Er gaan helaas echt wel dingen over hem rond'. Dries kan zich dit toch niet voorstellen. 'Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan. Ik kan me dat niet voorstellen”, vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend. 'Kijk, je weet hoe Yvonne is, ze gooit een balletje op en hoopt op reacties, dat is nu eenmaal haar ding'.

'Heel knap'

Wel moet hij haar nog even een compliment toedienen. 'Ik vind het heel knap hoe ze zichzelf in de markt heeft gezet en haar eigen weg probeert te vinden – en dat lukt haar ook nog vaak', aldus Dries. Yvonne heeft ook een keer een uitspraak gemaakt dat Dries in een conciërgehok geplast zou hebben, maar Dries ontkent dat dat is gebeurd. Toch is het dus duidelijk dat Dries bij Yvonne in een goed boekje wil blijven.

Complimenten

Hij is niet de enige die dit probeert. Ook Frans Bauer heeft Yvonne volgens haarzelf overspoeld met complimenten. In het laatste deel van de podcast In Frans We Trust sprak ze met de volkszanger: 'Ik vroeg hem wat hij nou vond van juicekanalen, andere sterren die door de mand vallen en dat hij nu diegene is op wie wij onze hoop hebben gevestigd', schreef Coldeweijer op haar juicekanaal.

Trots

Frans antwoordde als volgt: 'Nou superknap, dat meisje is eigenlijk Privé, Story en Weekend, alles in één, heeft een eigen kledingwinkel, en doet dat goed'. Hij liet zelfs weten enorm trots te zijn op de Juicekoningin. 'Als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn op wat je hebt bereikt', zei hij tegen haar. 'Op die manier zou ik er dan ook naar kunnen kijken'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties