Bizar! Yvonne Coldeweijer was verliefd op Jan Smit

Show & Tel
Bizar! Yvonne Coldeweijer was verliefd op Jan Smit
Show & Tel

Bizar! Yvonne Coldeweijer was verliefd op Jan Smit

Bizar! Yvonne Coldeweijer was verliefd op Jan Smit

Er werden deze week in Yvonne Coldeweijer's podcast, De Juice Show, een aantal opvallende opmerkingen gemaakt. Yvonne geeft namelijk toe dat ze volkszanger Jan Smit vroeger wel érg interessant vond.

Zo charming

Jan Smit heeft het altijd goed gedaan bij de vrouwtjes, inclusief ex bombshell Yolanthe Caubau. Aan Yvonne Coldeweijer wordt in haar Podcast gevraagd waar al dit succes toch vandaan komt, en zij geeft eerlijk antwoord. Ze snapt namelijk wel waar alle hype rondom Jan Smit vandaan komt. 'Hij is zo leuk ook, hè. Hij is zo leuk in het echt. Zo charming', vertelt ze aan de luisteraar. Als co-host Mark Coster aan haar vraagt of ze verliefd op Jan is, is het antwoord wel: 'Nee, doe niet zo raar'.

Blauwe ogen

Dan vraagt Mark wel nog even of Yvonne dan ooit in een grijs verleden wél verliefd was op de zanger. Daarop luidt het antwoord: 'Nou, z’n charmes…' Dan onthult Yvonne dat Jan ook met haar geflirt heeft. 'Ik heb in de jury gezeten van het Junior Songfestival. Toen kwam ik hem dus tegen backstage. Dat was een hele lege ruimte. En toen zei hij: ‘Je hebt het echt heel leuk gedaan.’ Toen keek hij me zo aan en ik dacht wel van: zo doe jij dat dus. Dat is Jantje met zijn blauwe ogen, ja hoor… Kan dat wel'.

Onderbroek

Als Coster de goede looks van Jan probeert uit te lichten, vindt de Juicequeen het wel weer goed geweest. 'Dat valt wel mee. Ik vind hem niet super van: wow wat een hunk ofzo. Er is hier een medewerker die nu Jan in zijn onderbroek aan ons laat zien. Nee, sorry. Heeft hij hier lang voor getraind? Doe maar weer weg'. Ze besluit: 'Nee, Jan heeft het van zijn charmes. Oh, die heeft echt charisma, vind ik. Dat heb je gewoon, daar ben je mee geboren, toch?'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties