Eerste foto van hoogzwangere Eva Jinek uitgelekt

Show & Tel
Eerste foto van hoogzwangere Eva Jinek uitgelekt
© BSR Agency
Show & Tel

Eerste foto van hoogzwangere Eva Jinek uitgelekt

Eerste foto van hoogzwangere Eva Jinek uitgelekt
© BSR Agency

Presentatrice Eva Jinek heeft vorige week officieel haar ontslag ingediend bij RTL toen ze zich er bewust van werd toch meer tijd te willen besteden met haar gezinnetje. Ze is namelijk zwanger van haar tweede kindje.

Hoogzwanger

Paparazzo Edwin Smulders stond natuurlijk in de startblokken om een hoogzwangere Jinek in action te fotograferen, en dit is hem dan ook gelukt. Hij is hiermee de eerste die een foto van de zwangere Eva naar buiten brengt. De Story publiceert in de editie van deze week meerdere foto’s waarop Eva door de stad wandelt en uiteindelijk haar producent Ewart van der Horst begroet: 'Daar kon Story getuige van zijn'.

Salaris verlaging

Het is nog niet zeker in wat voor constructie Jinek terecht gaat komen bij de NPO, maar het is wel bekend dat de presentatrice een stuk minder gaat verdienen dan voorheen: ze gaat van 1,2 miljoen euro per jaar naar zo’n twee ton per jaar. Maar daar lijkt Eva zelf niet mee te zitten; er staat waarschijnlijk al genoeg spaargeld op de bank na jarenlang bij RTL haar eigen talkshow te hebben gerund.

Leeftijd

Jinek telt ondertussen 44 jaartjes. Haar eerste zoontje is ondertussen 5 jaar oud. Over haar leeftijd en het leeftijdsverschil tussen haar oudste zoon en de nieuwe baby, hadden sommige mensen nog wat te zeggen. Jinek schreef in haar nieuwsbrief dat ze in eerste instantie overwoog om haar hele verhaal op papier te zetten. 'Om die paar gênante meningen recht te zetten. Gewoon, een klein overzichtje van feiten zodat iedereen zou beseffen hoe absurd het is dat een stel boomers zonder enige kennis van zaken zich bemoeien met wat er in mijn baarmoeder gebeurt, en waarom'.

Last van schouders

Haar gynaecoloog raadde dit af. 'Misschien is dat gewoon niet jouw strijd', concludeerde zij. Volgens Jinek zorgden de woorden van de gynaecoloog ervoor dat er een last van haar schouders afviel. 'Ik heb andere dingen te doen. Zát andere dingen. Ik beloof mezelf voortaan te vragen: is dit mijn strijd? Is dit het beste wat ik nu met mijn krachten kan doen?'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties