Emma Wortelboer komt gillend klaar op live tv

Show & Tel
Emma Wortelboer komt gillend klaar op live tv
Show & Tel

Emma Wortelboer komt gillend klaar op live tv

Emma Wortelboer komt gillend klaar op live tv

Emma Wortelboer (26) bereikte afgelopen week het hoogtepunt van haar televisiecarrière. Dit keer stond ze niet het halve stadium bij elkaar te krijsen tijdens het Eurovisie Songfestival, maar kwam ze gillend als een speenvarken tot haar climax bij Spuiten en Slikken. Het programma heeft namelijk een verfrissend nieuw onderdeel toegevoegd aan de show: 'Word ik hier geil van?' Het antwoord van Emma is in ieder geval een volmondig 'ja'.

Kleien met Kamagra

Tijdens het programma 'Word ik hier geil van?' testen Emma Wortelboer en collega Jurre Geluk van welke fetisj ze het schuim op de kaken krijgen. In de eerste aflevering gingen de twee kunstkleien met een Kamagra-pil achter de kiezen, wat helaas niet leidde tot groot succes. Met een zweetaanval, verhoogde hartslag en opgekropte frustratie bleef Emma braaf een paddenstoel boetseren. Maar in de laatste uitzending kwam er gelukkig voor het arme kind een einde aan al die opgebouwde spanning.

Elektro play

Emma en Jurre gaan lekker aan de slag met 'elektro play'. Ze kruipen hierbij niet met een latex catsuit in de meterkast, maar plaatsen stickers op hun lichaam waardoor stroomstoten worden geleidt. De instructeur geeft nog even de tip dat je ze alleen onder de gordel moet plakken en dat je als hartpatiënt beter deze ronde kan overslaan. Heldere taal.

Ze experimenten eerst op de onderarm en verplaatsen vervolgens de sticker naar hun lies. Wanneer dat ook de klus niet klaart, installeert Emma de boel op haar geslachtsdeel. Jurre bediend ondertussen de panelen als een kermisbaas achter de Turbo Polyp en schroeft de stand steeds verder omhoog. Wortelboer krijst het uit. Uiteindelijk geeft ze het elektrospel een dikke 7.

Investeren in orgasme

De kijkers van het programma waren niet allemaal even enthousiast dat bij Emma de vonk zo lekker over sloeg. Op Instagram laten mensen hun mening gelden. "Gaat hier ons belastinggeld naar toe?" Aldus een man die liever niet investeert in het orgasme van Wortelboer.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties