Eva Jinek verschijnt in véél te strakke broek: 'Probeerde buik in te houden'

Show & Tel
Eva Jinek verschijnt in véél te strakke broek: 'Probeerde buik in te houden'
Show & Tel

Eva Jinek verschijnt in véél te strakke broek: 'Probeerde buik in te houden'

Eva Jinek verschijnt in véél te strakke broek: 'Probeerde buik in te houden'

Eva Jinek deelt de pijnlijkste details van haar dagelijks leven in haar nieuwsbrief, die elke maandag in de mailbox van belangstellenden verschijnt. Deze week vertelt de presentatrice hoe ze bijna haar eigen ledematen heeft afgekneld in een te krappe outfit. "Ik was als pudding in een veel te strakke broek."

Een grote triomf voor de pasbevallen Jinek: ze won vorige week maandagavond voor de tweede keer de Sonja Baren Award voor het beste tv-interview van het jaar. De uitreiking vond plaats bij Khalid & Sophie en deze kwam Eva in haar retestrakke broek in ontvangst nemen.

'Absurde vrouw, denk ik bij mezelf'

In haar column schrijft Eva over de toestand. “Ik hoor aan Khalid dat hij toewerkt naar de aankondiging, dat het een kwestie is van minuten. Ineens begint mijn hart als een malle te bonzen. Ik voel het bloed naar mijn hoofd razen. Absurde vrouw, denk ik bij mezelf. Je bent al 15 jaar op tv, en dan nog knalrood worden!"

De zes weken voorafgaand heeft Eva met haar pasgeboren baby thuis gezeten. “Een planeet waar iedereen in badjas loopt, waar alles naar babyhoofd ruikt, waar niemand in volzinnen praat. Ineens ben ik hier en heb ik echte kleren aan. Ineens moet ik weer in volzinnen praten. Ineens weet ik het: ik ben er niet klaar voor.”

Strakke broek

Eva sprak haar zorgen uit tegen de aanwezige opnameleider: “Ik ken deze studio niet en heb geen idee hoe ver ik moet lopen op de hakken die ik al maanden niet heb aangehad.”

Ook probeerde ze de pijn van haar vacuüm verpakte benen weg te mediteren. “Ik oefen ook met het inhouden van mijn buik, terwijl ik weet dat ik pudding ben in een veel te strakke broek, en tegelijkertijd zoek ik het hogerop met diepe mindfulness omdat ik geen seconde van deze heerlijke ervaring wil missen omdat ik probeer te vergeten dat ik pudding ben.”

Die mindfulness heeft zijn vruchten afgeworpen. Eva straalt ondanks de moordbroek:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties