Ex-vriendin André Hazes geeft toe haarzelf te hebben verminkt

Show & Tel
Ex-vriendin André Hazes geeft toe haarzelf te hebben verminkt
Show & Tel

Ex-vriendin André Hazes geeft toe haarzelf te hebben verminkt

Ex-vriendin André Hazes geeft toe haarzelf te hebben verminkt

Sarah van Soelen (26), één van de exen van André Hazes, vertelt aan LINDA. magazine dat ze moeilijk maat kan houden. Alcohol en drugs zijn een verleiding, maar ook fillers en botox fluisteren constant haar naam. Ze geeft toe in het verleden vaak over haar eigen grens te zijn gegaan. Dat resulteerde in een verslaving en een soms minder fraai snaveltje.

'Ver over mijn grens'

Van Soelen vindt het heerlijk haarzelf op te pimpen. ”Laat mij maar lekker mijn haar en nageltjes doen. Volle lippen horen ook bij het vrouwelijke plaatje zoals ik dat mooi vind. Ik zeg altijd: ik heb de ziekte van meer. Het moet altijd sensueler, vrouwelijker,'' omschrijft ze haar obsessie.

Om de haverklap lag ze in de doktersstoel, zowel haar voorgevel als haar lippen moesten eraan geloven, en probeerde hiermee haar onzekerheden te verdoezelen. Toch brak er een punt aan waarin ze schrok van de bombastische omvang van haar brievenbus. "Toen ik het niet mooi vond dat mijn lippen bij het lachen naar binnen vielen, koos ik voor een filler. Maar drie jaar geleden had ik er een paar lippen op staan, dat was niet gezond meer." Ze had naar eigen zeggen een 'shitperiode' en zocht naar dingen die haar gelukkig maakte."Net als met drugs en alcohol, ging ik ver over mijn grens.”

Zoenen met rubberband 

Van Soelen kampte twee jaar lang met een alcohol- en cocaïneverslaving. Toen ze uiteindelijk de verdovende middelen liet staan, besloot ze ook haar plasticgebruik te minderen. “In mijn kin en jukbeenderen heb ik ze nooit meer laten spuiten, in mijn lippen wel – zo puur natuur ben ik nou ook weer niet. Maximaal 0,5 milliliter filler per keer.”

Sarah is groot fan van de Russian Lips-techniek, een ingreep die een hartvormige mond als resultaat geeft. "De eerste week na zo’n behandeling voelt het voor je partner alsof-ie met een rubberband aan het zoenen is, weet ik van mijn ex." Hazes geeft dus toch de voorkeur aan een natuurlijker exemplaar.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties