Biografie onthult: André Hazes was bijna een meisje geweest

Show & Tel
Biografie onthult: André Hazes was bijna een meisje geweest
Show & Tel

Biografie onthult: André Hazes was bijna een meisje geweest

Biografie onthult: André Hazes was bijna een meisje geweest

De biografie over André Hazes, geschreven door Story-hoofdredacteur en Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker, is eindelijk uit. In het boek schetst hij het bijzondere levensverhaal van de zanger en doet daarbij ook een merkwaardige onthulling. Zo zouden Hazes senior en Rachel 29 jaar geleden en héél andere naam voor André in gedachten hebben gehad.

Toen Rachel voor de tweede keer zwanger bleek te zijn van volksheld André, zou de gynaecoloog hebben gezegd dat het stel weer een dochter zouden krijgen. "Al maanden verheugden André en Rachel Hazes zich op hun tweede dochter Cher, die in januari 1994 geboren zal worden", schrijft Guido in de biografie.

Toch geen meisje?

Als Rachel al in de Praxis stond met een pot roze verf voor de babykamer, is het te hopen dat het bonnetje geldig was tot na de laatste echo. Pas toen bleek namelijk dat de dokter de gehele zwangerschap behoorlijk in de war was. "Had ik nou al die tijd gezegd dat het een meisje wordt? Hm, dat is niet zo, zie ik. Jullie krijgen een jongen,'' zo waren zijn woorden. Alle roze rompertjes mochten dus regelrecht de kliko in en de geboortekaartjes met Cher konden prima op het haardvuur. Plots zat Rach krap met de tijd om een nieuwe naam uit de duim te zuigen: ze zou namelijk binnen een maand al bevallen.

Geen Cher maar...

Het verraste koppel ging flink sparren over een babynaam. Rachel zou 'Dwight' hebben voorgesteld, maar André vond 'Dean' een stuk fraaier. "Naar mijn idool Dean Martin", zou hij hebben gezegd. Uiteindelijk kwam de moeder van Rachel met het idee om de kleine jongen André te noemen. "Mooi toch, als haar kleinzoon de naam van zijn beroemde vader voortzet", schrijft Guido. "André en Rachel kijken elkaar aan. 'Ja, waarom niet?' Gerardus wordt zijn tweede naam, die heeft André ook. En als derde naam dan Junior, het kan maar duidelijk zijn."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties