Freek Vonk deelt gruwelijke update over parasieten in been

Show & Tel
Freek Vonk deelt gruwelijke update over parasieten in been
Show & Tel

Freek Vonk deelt gruwelijke update over parasieten in been

Freek Vonk deelt gruwelijke update over parasieten in been

Freek Vonk heeft zijn afgelopen vakantie wat gezelschap meegenomen vanuit zijn vakantie in Costa Rica: namelijk drie larven die zich in zijn been hebben genesteld. Freek is dolblij met het ongedierte in zijn stelten. Op Instagram geeft hij een 'zwangerschapsupdate.'

Smerige update

Deze wordt groots aangekondigd: 'LARVEN UPDATE! BEKIJKEN OP EIGEN RISICO!!!' En niet zonder reden: in de slides staan ons toch een partijtje smerige foto's en video's te wachten. Er wordt met een microscoop uitgelicht hoe de wormen gretig aan het rondzwermen zijn in Freek's levenslustige kadaver. Een dolenthousiaste Freek vertelt dat ze een stuk dikker en groter zijn dan voorheen, maar dat hier één nadeel aan zit: de parasieten doen momenteel enorm veel pijn.

Enorme pijn

De bioloog schrijft: 'Het slechte nieuws is dat ze regelmatig een héél stuk meer pijn doen dan in het begin!! Dit op compleet willekeurige momenten (tijdens mijn slaap, op een vliegveld, tijdens het eten, etc) en het voelt dan alsof iemand ineens BAM een paar hete naalden in mijn been steekt! Soms duurt het wel een kwartier voordat ‘t ophoudt, maar het duurt (gelukkig) nooit langer dan dat. Het grappige is wel weer dat iedereen om me heen zich telkens rot schrikt wanneer ik weer INEENS (vanuit het niets!) in de lucht spring van de pijn (vaak scheldend)!!

De wormen steken uit het been 

Maar als je dacht dat het verhaal nog niet gruwelijk genoeg was, gooit Freek nog wat meer olie op het vuur: 'Ik reis nu voor opnames van ‘Freeks Wilde Wereld’ (Zapp/VPRO) door Indonesië, en gisteravond brak er na het duiken wel even een kleine lichte paniek uit hier. Twee van de drie larven staken namelijk behoorlijk uit mijn been (zie de een-na-laatste foto!), wat een teken kan zijn dat ze ‘geboren’ gaan worden!! WIJ IN REP EN ROER! We hopen natuurlijk precies dat éne shot te kunnen filmen dat ze uit mijn been kruipen, maar dat is nagenoeg onmogelijk omdat je geen idee hebt wanneer ze eruit kruipen én omdat je er echt helemaal NIKS van voelt (de larven pompen je helemaal vol met pijnstillers)! Wij dachten meteen, NEE DIT IS TE VROEG!, we verwachten ze pas over enkele weken!

Geboorte larven

'Maar uiteindelijk gingen de twee larven echter toch weer terug in hun holletjes. VALS ALARM!! Maar één ding is zeker, het duurt niet heel lang meer, en vanaf nu houden we het STRAK in de gaten, en de larven hebben ‘huisarrest’!' We kunnen zeer binnenkort dus updates verwachten over de geboorte van Freek's kinderen, waar heel Nederland vast om staat te springen.

Bekijk hieronder op eigen risico de post

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties