Gordon ploft uit zijn vel op Instagram en opent de aanval op Evert Santegoeds

Show & Tel
Gordon ploft uit zijn vel op Instagram en opent de aanval op Evert Santegoeds
Show & Tel

Gordon ploft uit zijn vel op Instagram en opent de aanval op Evert Santegoeds

Gordon ploft uit zijn vel op Instagram en opent de aanval op Evert Santegoeds

Gordon is vol-le-dig over zijn toeren nu zijn aartsvijand Evert Santegoeds iets gemeens heeft gezegd over Sophie Hilbrand. Op Instagram laat hij iedereen meesmullen van zijn tirade. "GESPUIS!"

Onlangs sneerde Santegoeds, de hoofdredacteur van de Privé, dat Sophie Hilbrand 'een verbeten bek' heeft. Deze statement maakte hij afgelopen november al, maar hij laat nu weten er nog steeds achter te staan. “Nee, dat is nog steeds mijn kritiek op d’r”, zegt hij in zijn podcast Strikt Privé.

'Zoveel ranzigheid'

Het is een schande, vindt Gordon, die overloopt van haat voor de Privé-baas. Eerder deed hij zelfs aangifte tegen de omstreden roddelprins wegens smaad en laster. “Hij verwijt Sophie van een verbeten bek. Sorry, maar hoeveel zelfreflectie heb je als je er zelf zo uitziet?”, schrijft hij in een ellenlang Instagram-bericht. “Dit gespuis wat zich journalist noemt heeft mij en heel veel andere collega’s kapotgeschreven.”

Hij vervolgt: “Fouten gemaakt over Amalia en niet een keer. Zoveel ranzigheid bij een persoon valt niet te verzinnen. Dit onmens slaapt elke avond normaal en kan zichzelf aankijken in de spiegel na alle smerige artikelen, leugens, aannames en speculaties over mensen met gezinnen, partners en wel succesvolle carrières.”

Strafbaar

Gordon schaart zich overduidelijk achter Sophie en haar 'verbeten bekkie'. “Sophie is een wereldwijf, puur en echt, waar hij samensmelt met de Patty’s en Connie’s van deze wereld”, aldus de zanger over de samenzwering tussen Evert, Connie Witteman en Patty Brard. “Een schande is het voor de journalistiek.”

De reden dat Gordon zo razend is op Evert, is omdat de redacteur zijn Australische ex-verloofde een platform bood om Goor zwart te maken. “Doxing is per 1 januari strafbaar. Het openbaar maken van e-mails of WhatsApp-verkeer… Crimineel gedrag dus, maar vorig jaar nog niet strafbaar”, zegt hij daarover.

'Engerd!'

Er lijkt bijna geen eind te komen aan deze donderpreek: “Ik ken weinig mensen die zo empathieloos zijn als deze engerd, dus Sophie: bij deze neem ik het voor je op en wees lekker wie je wil zijn, want make-up maskeert niets. Je blijft wie je bent en dus een goed mens.”

“Ik hou m’n bek niet meer en al helemaal niet voor deze engerd. Weg met die vent van tv of bij de Privé en graag iemand met fatsoen en normen en waarden. Klaar mee!”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties