Gretige meid in First Dates wil de aambei van haar date zien: 'Buk voorover!'

Show & Tel
Gretige meid in First Dates wil de aambei van haar date zien: 'Buk voorover!'
Show & Tel

Gretige meid in First Dates wil de aambei van haar date zien: 'Buk voorover!'

Gretige meid in First Dates wil de aambei van haar date zien: 'Buk voorover!'

De matchmakers van First Dates hebben werkelijkwaar twee zielsverwanten aan elkaar weten te koppelen. Zo vonden ze een gozer die graag zijn aars laat kietelen door 'n vakkundige tong en konden ze ergens uit de krochten van ons Vaderland een gewillige sterretjeslikker optrommelen. "Buk voorover!"

Fantasieën

Het is deze week weer eens flink raak bij datingshow First Dates. Twee jonge twintigers gaan voor het oog van heel Nederland op blind date in de hoop de liefde te vinden. In dit geval lijkt dat potjandorie nog aardig gelukt ook. De eerste indruk van elkaar is positief en het gesprek komt dan ook vloeiend op gang. Uiteindelijk voelen de twee zich comfortabel genoeg om hun diepste fantasieën op elkander los te laten.

'Buk voorover'

De meid zit op een gegeven moment te knoeien met haar cocktail en haar date doet alsof hij het niet opmerkt. Dat wordt hem in dank afgenomen: "Fijn dat je er zo subtiel over deed." Daarop antwoordt de knaap: "Ik zag het wel, maar ik ga er niks over zeggen. Ik dan kan namelijk alleen maar domme dingen zeggen."

Die uitspraak maakt de meid zowaar nieuwsgierig. Zij wil die domme dingetjes wel eens horen. “Je hoeft niet subtiel te doen, ik vind het niet snel too much information”. Om haar getuigenis kracht bij te zetten zegt ze erachteraan: “Ik bedoel, als je nou zegt tegen mij: ik heb een aambei, kijk er even naar, dan zeg ik sure, buk voorover en ik kijk wel naar je aambei."

Billen chappen

Waar de gemiddelde man het angstzweet in zijn nek zou hebben staan na deze confessie, wordt deze knaap met de seconde enthousiaster. Sterker nog, hij besluit zijn date te onderwerpen aan de ultieme test: is ze bereid om zijn artiesteningang te bespelen met haar tong, ja of nee? Met een bronstige blik in de ogen vraagt hij haar: "Chap je billen?" (Voor de leeks onder ons: "Lik je sterretjes?") De meid doet voor de vorm alsof ze er even over na moet denken, maar komt al snel met een besluit.

Bekijk het bizarre fragment hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties