Grote knokpartij tussen Hofman-broers en Roelvinkjes op komst

Show & Tel
Grote knokpartij tussen Hofman-broers en Roelvinkjes op komst
Show & Tel

Grote knokpartij tussen Hofman-broers en Roelvinkjes op komst

Grote knokpartij tussen Hofman-broers en Roelvinkjes op komst

Een broertje van Tim Hofman, Sam Hofman, blafte onlangs in zijn podcast dat Dries Roelvink 'écht dood moet'. Dries heeft het fragment beluisterd en het stoom spoot ter plekke uit zijn neusgaten. Maar in plaats van er hoogstpersoonlijk op af te stappen, besluit hij zijn kroost in te zetten: "Wacht maar tot je mijn zoons tegenkomt."

'Hij moet dood'

In de podcast BROERS bespreken Sam en Rijk Hofman wat hun dagelijks bezighoudt. Je moet dan voornamelijk denken aan soa's, kelderfuifjes in Amsterdam en grachtengordelgrieten verslinden. Maar in hun laatste aflevering is Sam zowaar uit zijn slof geschoten: hij wenste Dries Roelvink dood. Waarom? Omdat Dries veel views pakt met zijn wijnproeffilmpjes en gehaktballen verkoopt bij de Jumbo.

Stuitend

Natuurlijk komt zoiets vroeg of laat terecht bij de man in kwestie. Dries laat in gesprek met Shownieuws weten dat hij not amused is: “Ik heb er net even naar geluisterd. Die jongens zoeken over mijn rug naar meer aandacht en meer volgers. Hun taalgebruik vind ik stuitend want ze gebruiken het woord kanker zowat in elke regel.”

Dries en zijn strakke tanktops slijten vele uren in de gym, maar omdat hij toch enigzins op leeftijd is, zet hij zijn zoons op de frontlinie. “Wat ze van mij vinden raakt me niet, maar ik hoop niet voor ze dat ze binnenkort toevallig mijn zoons tegenkomen,'' dreigt hij in Shownieuws.

Een koud kunstje

Stel, je zou de vier jongens in een arena zetten en je kon geld inleggen op twee broers. Dan heb je aan de ene kant Donny en Dave. Die witte kronen? Vakmanschap rechtstreeks uit Instanbul, hard genoeg om je knokkels op te breken. Die knapen kruipen in een ijswak in Oostenrijk zonder een spier te vertrekken en met een hartslag van 7 slagen per minuut. Twee over het paard getilde havercappuslurpers uitschakelen zou dus een koud kunstje moeten zijn. Aan de andere kant heb je Sam en Rijk. Zij dragen wel eens nagellak. En schelden in elke zin met een nare ziekte. Hm, hoe zou dat aflopen?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties