Grote zorgen om zangeres Maan na bizarre verschijning op podium (VIDEO)

Show & Tel
Grote zorgen om zangeres Maan na bizarre verschijning op podium (VIDEO)
Show & Tel

Grote zorgen om zangeres Maan na bizarre verschijning op podium (VIDEO)

Grote zorgen om zangeres Maan na bizarre verschijning op podium (VIDEO)

Het is geen geheim dat zangeres Maan de Steenwinkel wel eens sleutels in haar gok laat verdwijnen, maar na een speech op het podium bij de Q-Music Awards, kan men er écht niet langer omheen draaien: deze meid is volledig van het padje. "De Britney Spears van de Lage Landen?"

Drugsprobleem

Eerder werd er al gespeculeerd dat Maan een drugsprobleempje heeft. Verschillende vrienden trokken aan de bel en spraken hun zorgen uit om de zangeres. Zo schreef Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal: "Er zijn veel spionnen in mijn DM die Steenwinkel goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik. Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier ook graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee."

Geen optredens meer voor Maan

Haar management beweert overigens dat er niks aan het handje is en er geen sprake is van drugsgebruik. Toch kondigde zij aan dat Maan heel 2024 geen optredens zal geven. Daar moet natuurlijk een goede reden voor zijn.

Speech

Steenwinkel gaat dit jaar weliswaar niet performen, toch verscheen ze afgelopen zaterdag even op het podium tijdens de Q-Music Awards. Hier mocht ze de Grootste Hit-trofee in ontvangst nemen voor haar nummer 'Stiekem', dat ze met Haagse popgroep Goldband produceerde. Samen met Goldband-zanger Boaz Kok gaf Maan een kleine speech om de luisteraars te bedanken en deze lodderige vertoning is vastgelegd door een aanwezige in de zaal.

Retourtje Zuid-Afrika

Zo kreeg Roddelkanaal JuiceChannel een bericht van een spion: "Zaterdagavond was ze aanwezig tijdens de Q-Music Awards en kreeg ze een award uitgereikt. Ze kwam het podium op met Boaz van Goldband en ze leken beiden onder invloed van drugs te zijn. En niet zo'n beetje ook..."

Vervolgens worden de beelden van die bewuste avond gepubliceerd. Na het zien van deze video wordt pardoes glashelder waarom Maan niet mag optreden komend jaar. Wellicht zou een retourtje Zuid-Afrika passender zijn.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties