Grote zorgen om drugsgebruik zangeres Maan: 'Verslindt de een na de andere man'

Show & Tel
Grote zorgen om drugsgebruik zangeres Maan: 'Verslindt de een na de andere man'
Show & Tel

Grote zorgen om drugsgebruik zangeres Maan: 'Verslindt de een na de andere man'

Grote zorgen om drugsgebruik zangeres Maan: 'Verslindt de een na de andere man'

2023 was een roerig jaar op zakelijk gebied voor de medicijnman van Dave Roelvink en Katja Schuurman. Zijn vaste klanten vlogen uit naar Zuid-Afrika en hebben hem sindsdien niet meer gebeld. Maar volgens Yvonne Coldeweijer hoeft hij niet langer te kibbelen met zijn huisbaas. Er is namelijk een nieuwe consument in Amsterdam die hem het dak boven het hoofd kan snuiven: Maan de Steenwinkel.

'Waar is Maan?'

Het is verdacht stil rondom Maan de Steenwinkel (26). Zo stil dat fans zich doodongerust maken. Coldeweijer, de Peter R. de Vries van de BN'er-verdwijningen, doet onderzoek. "Waar is Maan gebleven,'' begint ze op haar juicekanaal. "Ze is al weken niet meer actief op Insta, we zien haar niet meer bij De streamers en nu ook ineens niet meer bij de Vrienden van Amstel Live... Waar is die meid?"

Yvonne heeft wel een idee. "Ik vermoed dat ze een soort burn-out heeft. Een organisatiespion wilde haar boeken voor een festival komende zomer, maar deze boeker van Mojo zegt dat Maan dit hele jaar niet gaat optreden! Dat is een flinke break."

Drusggebruik

Er blijkt een duidelijke oorzaak te zijn voor deze 'burn-out'. "Er zijn veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik. Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee."

Goldband

Maan heeft nu ruim een jaar een liefdesverhouding met Karel Gerlach, de zanger van Goldband. Deze Haagse popgroep werd op het podium al meerderen malen betrapt op een nakkie. En zoals je moeder vroeg zei: waar je mee omgaat, daar raak je mee besmet. Vandaar dat ook Steenwinkel nu de snuiveritus onder de leden heeft.

Mannen verslinden

En daar wordt ze klaarblijkelijk flink losbandig van. Yvonne weet namelijk te vertellen dat Maan in December op Curaçao vertoefde en zich daar heeft opgedrongen bij een jetski-verhuurder. "Ze heeft hem elke dag gebeld om te vragen om samen iets te doen ect. De jongen vond haar een beetje irritant. Nou weten we dat Maan een hongerige meid is en normale gesproken de ene na de andere man verslindt, maar ik weet niet of ze dit ook nog in haar relatie mag doen.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties