HEFTIG: Peter Gillis blijkt invalide

Show & Tel
HEFTIG: Peter Gillis blijkt invalide
Show & Tel

HEFTIG: Peter Gillis blijkt invalide

HEFTIG: Peter Gillis blijkt invalide

Het komt misschien niet als een verrassing, maar de tonnetjeronde campingcrimineel is lichamelijk gelimiteerd. Eerder bleek al uit schurende beelden dat Petertje zijn eigen veters niet kan strikken. Dit omdat zijn overtollige buikspek hem in de weg zit. Opzich geen ramp, want er biedt zich altijd wel een dienstmeid aan die zijn muiltjes wil strikken. Maar nu blijkt dat de stakker zijn eigen auto nauwelijks uitkomt. "Is hij zo slecht ter been?"

Kilo's vliegen eraan

In de lente van 2023 opperde Petertje dat hij maar liefst 28 kilo zou zijn afgevallen. Een heugelijk moment waarop de glimbol weer zijn eigen voeten kon zien en zonder ultralange schoenlepel in zijn sneakers kwam.

Maar zoals wel vaker gebeurt wanneer men in een vaste relatie zit, zijn de kilootjes er weer net zo rap aangevlogen. En deze keer neemt zijn lichamelijke conditie echt ernstige vormen aan. Petertje kan nauwelijks nog in en uit zijn vehikel komen. Dat blijkt uit een foto die op het internet is beland.

Invalide parkeerplaats

"Welke BN’er parkeert zijn Rolls-Royce ter waarde van €569.950 in dit parkeervak?,'' schrijft degene die de foto heeft geschoten. Op de foto zie je een monsterbak met daarop 'Hatseflats' en een foto van Petertje. Kan niet missen dus.

Maar wat is er zo bijzonder aan dit tafereel? Nou, de vleespet heeft zijn bak op een invalide parkeerplaats gestationeerd. Of hij is bijzonder brutaal (op de auto staat niet voor niks: de brutaalste ondernemer van Nederland), óf hij is daadwerkelijk lichamelijk beperkt.

'Wat is het probleem?'

Iemand in de reacties benadrukt dat Peter écht invalide is en dat hij al het recht heeft om daar te parkeren. "Ligt toch een invalide kaart op zn dashboard? Wat is t probleem?"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties