Goed nieuws: Peter Gillis kan eigen veters weer strikken

Show & Tel
Goed nieuws: Peter Gillis kan eigen veters weer strikken
Show & Tel

Goed nieuws: Peter Gillis kan eigen veters weer strikken

Goed nieuws: Peter Gillis kan eigen veters weer strikken

Familie Gillis: Massa is Kassa, het programma waarin de campingmagnaat op de voet wordt gevolgd, maakt zijn terugkomst op de buis. Vanavond om 20:30 is de eerste aflevering van seizoen 10 te bewonderen. Zijn ex-vriendin Nicol is haar eigen weg ingeslagen en verdwijnt daarom van het vakantieparktoneel. Peter trotseert ondertussen verschillende obstakels als vrijgezel man, waaronder het aandoen van zijn eigen schoeisel.

Barrière van buikvet

Voorheen hoorde het waarschijnlijk in het takenpakket van Nicolleke om Peter in zijn schoenen te wurmen. Met een flinke barrière van buikvet komt Gillis namelijk moeilijk bij zijn voeten. Nu de kale rijkaard maar liefst 28 kilo lichter is, wordt het als iets realistischer. Toch wilt hij zichzelf niet onnodig in het zweet werken en kiest hij de makkelijke weg met een vernuftig trucje.

Hoe ik mijn schoenen strik? Zo dus!

'Wie niet sterk (of slank) is, moet slim zijn' zei een wijs man ooit. Zo denkt Petertje er ook over. Hij plaatst alvast een klein voorproefje van de uitzending van vanavond op zijn Instagram. "Hoe ik nu m'n schoenen strik? Toch wel een belangrijke vraag die ik regelmatig voorbij zie komen... Nouja gewoon zo dus, lekker makkelijk en snel!!,'' schrijft hij erbij.

Hij vat ergens uit een hoek een schoenlepel erbij en legt zijn sneakers klaar. "Gestrikt zijn ze al, dus da's hendig,'' hijgt hij. "Hoeft Nicolleke ook niet meer aan te pas te komen." Hij wringt behendig zijn pootjes erin zonder de hulp van een tedere vrouwenhand. Die Peter komt er wel. "Ja, als vrijgezel man, da's ook wel weer vrijgezellig he." Aldus de eenzame strijder.

Ondersteunende fans

Zijn volgers op Instagram zijn diep onder de indruk. Zo schrijft een vrouw met basisschooljufpotentie: "Dat zijn nog eens stappen die je hebt gemaakt." Iemand anders deelt dat ze de kunst van het schoenstrikken ook pas net onder de knie te heeft: "Komt goed Peter, heb ik ook moeten leren."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties