Raven van Dorst reageert op Anouk-schandaal met nóg ranzigere foto

Show & Tel
Raven van Dorst reageert op Anouk-schandaal met nóg ranzigere foto
Show & Tel

Raven van Dorst reageert op Anouk-schandaal met nóg ranzigere foto

Raven van Dorst reageert op Anouk-schandaal met nóg ranzigere foto

Er lijkt maar geen einde te komen aan het heuse mediacircus rondom Anouk's bloedportret. Gister plaatste de Haagse zangeres een foto van een crime scene in haar toiletpot, om aan te geven dat échte vrouwen menstrueren. Raven van Dorst, die geboren is als hermafrodiet en haar mannelijke geslachtsdelen operatief liet verwijderen, zet Anouk nu op recalcitrante wijze 'te kakken'.

Ongestelde Anouk

De 48-jarige Anouk is van mening dat transvrouwen geen echte vrouwen zijn. Om jezelf zo te mogen noemen, moet je in haar ogen aan bepaalde specificaties voldoen. Zo zou je maandelijks moeten bloeden als een rund en is het demonteren van je klokkenspel niet genoeg om plots vrouw te zijn. Middels een expliciete foto van haar ongesteldheid probeert ze dit gedachtegoed door de strotten van haar volgers te schuiven. "Het afhakken van je pipi maakt je nog geen vrouw, dit daarintegen wel."

Boze BN'ers

Meerdere BN'ers lieten na dit haatzaaiende bericht van zich horen. Zo schreef Tim Hofman: "Dat je dan op de wc een beetje zit te mijmeren, achterom kijkt, 'eigenlijk wel goed moment om transvrouwen te beschimpen' denkt, toch even een foto maakt, die dan helemaal post, om vervolgens tevreden gaan zitten wachten tot Boulevard en Shownieuws bellen."

'Iedereen kakt'

Nu is het aan Raven van Dorst om van zich te laten horen. Dit doet de presentator op zeer... dubieuze wijze. Namelijk door diens versgedraaide drollen te fotograferen en op Instagram te slingeren. "Iedereen kakt. Alleen bij sommigen komt er wat meer stront uit,'' grapt die.

Het is te hopen dat andere BN'ers niet geïnspireerd raken om ook te participeren in deze fotowedstrijd. Het bloedtoneel van Anouk en deze poepprent van Raven zijn meer dan genoeg om de Nederlander voorgoed zijn of haar eetlust te ontnemen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties