Jade Anna keihard aan de kant geschoven door Ajax-speler Kenneth Taylor

Show & Tel
Jade Anna keihard aan de kant geschoven door Ajax-speler Kenneth Taylor
Show & Tel

Jade Anna keihard aan de kant geschoven door Ajax-speler Kenneth Taylor

Jade Anna keihard aan de kant geschoven door Ajax-speler Kenneth Taylor

Jade Anna en Ajax-bink Kenneth Taylor werden de afgelopen tijd nauw in het vizier gehouden door paparazzi, fans, volgers en de tientallen sapkanalen die ons vaderland telt. Nu is het ze opgevallen dat het plots verdacht stil is tussen de twee. Is deze romance alweer bekoeld?

Treurspel

De notoire breuk tussen fopvlogger Gio en Jade Anne werd optimaal uitgemolken op zijn YouTube-kanaal, met liters zoute tranen en verwrongen gezichten. Nadat Gio zijn zakken vulde met de views van dit treurspel, zijn beiden op turbotempo opzoek gegaan naar een vervangende liefdespartner om hun pijn te verbloemen en de leegte te vullen. Met succes: Gio is nu (schijn)gelukkig met influencer Lyn Hermanussen en Jade Anne viel in de prijzen met een balletjestrapper van Ajax.

Jade heeft burn-out

Jade en voetballer Kenneth probeerden in eerste instantie hun prille relatie stil te houden, maar al gauw kon de meid het niet meer houden en bombardeerde ze de socials met kleffe kiekjes samen. Ook werd vastgelegd hoe ze samen van een luxe vakantie genoten. Toch blijkt het nu al over met de pret, zo melden de heren van Roddelpraat. Dennis Schouten vertelt: “Jade heeft ineens een burn-out. Dat komt niet door haar werkpatroon. Jade wil waarschijnlijk aandacht. Zover ik heb begrepen is ze verdrietig en zijn Kenneth Taylor en zij niet meer samen. Kenneth Taylor heeft een einde aan de relatie omdat hij zich wil richten op voetbal en niet op dit ‘bombarie-spektakel’.”

'Dat vervelende kind'

Kenneth zit dus niet te wachten op al die media-aandacht. Jan Roos weet meer: “Tuurlijk, doet ie heel goed. Taylor is de eerste Ajacied die dit seizoen scoort. Eruit trappen dat vervelende kind. Wij hadden de scoop dat het aan was, maar ook dat het uit is. Volgende week brengen we waarschijnlijk de scoop dat ze toch zwanger van hem is.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties