Gio Latooy trekt het niet meer: 'Ik stop ermee'

Show & Tel
Gio Latooy trekt het niet meer: 'Ik stop ermee'
Show & Tel

Gio Latooy trekt het niet meer: 'Ik stop ermee'

Gio Latooy trekt het niet meer: 'Ik stop ermee'

Gio Latooy, die miljoenen kijkers trekt met urenlange video's over zijn dagelijkse bestaan, besluit de handdoek in de ring te gooien. Gio is namelijk moe. En heeft vermoedelijk de vloggers-equivalent van een muisarm. Een vlogpols? Hij is er hoe dan ook "echt even aan toe om het aan de kant te zetten."

'Ben er echt aan toe'

De volbloed beroepsvlogger nokt ermee. Dit omdat het hem allemaal teveel wordt. Naar eigen zeggen heeft Gio namelijk een extreem zwaar leven. En dat harde werken? Dat staat hem niet langer aan. "Ik heb de komende dagen echt eventjes zin om lekker de tijd te nemen voor mij en Lynn,'' aldus Latooy.

Moe van werk

Wel wil hij nog benadrukken dat filmpjes schieten ECHT heel hard werken is. “Heel veel mensen zullen zeggen dat vloggen niet écht werken is. Maar ik ben er gewoon echt even aan toe om het gewoon even een paar dagen aan de kant te zetten,'' vertelt hij in de vlog. In diezelfde vlog vertelt hij hoe strakblauw de hemel is in Spanje en hoe hij voor de eerste keer in lange tijd weer korte mouwtjes kan dragen ('want ja, normaal draag ik altijd nog lange mouwen onder een trui en ja, ik vind dat gewoon lekker, dat is gewoon standaard, dus ja'). Niet gek dat deze jongen moe wordt van zijn werk.

Genieten van de kleine dingen

Gio wil gewoon echt gaan genieten van de kleine dingen. “Ik vergeet eigenlijk te genieten van de kleine dingetjes. Te genieten van het echte leven en ik ben gewoon constant maar bezig met andere dingen, zoals leven voor de vlog.” Met kleine dingen bedoelt Gio samen met Lynn aan citroentjes ruiken, die ze later in de vlog uit een struik plukken en waarvan Gio he-le-maal ondersteboven is. Die break gaat hem waanzinnig goed doen.

“Het gaat waarschijnlijk één weekje worden, misschien een weekendje. Ik weet nog niet precies hoelang ik stop.” Neem de tijd, jongen!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties