Katja Schuurman deelt tik uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Ontslaan!'

Show & Tel
Katja Schuurman deelt tik uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Ontslaan!'
Show & Tel

Katja Schuurman deelt tik uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Ontslaan!'

Katja Schuurman deelt tik uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Ontslaan!'

Yvonne Coldeweijer beweert dat het wederom foute boel is aan het adres van Katja Schuurman. Zo zou ze in november opnieuw naar Zuid-Afrika zijn vertrokken. "En dan bedoel ik niet voor vakantie,'' hint Coldeweijer. Volgens Katja is hier echter niks van waar: "Ze moet haar spionnen ontslaan!"

Zes weken Afrika

Yvonne heeft werkelijkwaar overal spionnen rondscharrelen. In de onthulling over Katja benoemd ze zelfs haar 'afkickspion', een heuse eretitel. Deze spion zou zelf zijn ingecheckt in een kliniek in Zuid-Afrika en daarom eerstehands informatie kunnen verstrekken, namelijk dat Katja óók van de afkickende partij was. Dit zou rond november zijn geweest en Schuurman zou er zeker zes weken hebben vertoefd.

Nuchter 

Coldeweijer refereert ook naar een recente post die Katja op Instagram heeft geplaatst. Het gaat om een zwartwitte naaktfoto waarbij ze 'n specifieke tekst schreef: "Ik krijg een steeds grotere lach op mijn gezicht. Want richting en zín en zowaar iets dat begint te lijken op focus. Ik geloof toch dat ik voor het eerst in mijn leven rust, reinheid en regelmaat maar eens een een kans ga geven. Keep you posted!" Met rust, reinheid en regelmaat zou de losbandige Schuurman op een nuchter bestaan hebben gedoeld.

'Ontslaan!'

Toch klopt het gerucht van geen kanten, aldus de krullenbol. In een FaceTime-gesprek met Bart Ettekoven, die loslippige snuiter van Shownieuws, laat ze zich fel uit over het team van Yvonne. "Ze moet haar spionnen ontslaan! Ze zijn echt slecht op de hoogte. Ik ben nooit in rehab geweest."

Drank, drugs en seksescapades

Bart Ettekoven kiest de kant van Katja, want in zijn ogen is zij 'iemand die altijd open is over dit soort uitspattingen als drank, drugs en seksescapades'. "Ze is er altijd heel open en eerlijk over."

Katja zou overigens wel hebben toegegeven dat ze dol is op Zuid-Afrika, maar niet per se om haar efficiënte verslavingszorg. Wellicht meer om de goede wijnen. "Maar ik ben er de laatste jaren, en zeker de laatste maand, in elk geval niet geweest,'' aldus de hopelijk sobere Schuurman.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties