Yvonne Coldeweijer onthult échte naam Fajah Lourens

Show & Tel
Yvonne Coldeweijer onthult échte naam Fajah Lourens
Show & Tel

Yvonne Coldeweijer onthult échte naam Fajah Lourens

Yvonne Coldeweijer onthult échte naam Fajah Lourens

Naar aanleiding van een RTL Boulevard-interview met Fajah Lourens, waarin het fitnessmodel express de naam van Yvonne Coldeweijer verkeerd uitspreekt, besluit de roddelpredikante haar te 'exposen'. Zij weet namelijk dat Fajah helemaal geen Fajah heet. "Ik snap dat als je moeite hebt met je eigen naam, je mijn naam al helemaal niet weet,'' sneert Coldeweijer.

Ruud de Wild

In een interview met RTL Boulevard wordt Fajah gevraagd naar haar vermeende verhouding met Ruud de Wild. Fajah heeft onlangs een nieuw boek KillerMindset gelanceerd en ging even langs de radio-dj om deze hoogstpersoonlijk te overhandigen. Volgens Fajah is er bij hem thuis overigens niks gebeurd. Hooguit het manifesteren van zo'n moordende mindset. Wél begint Lourens te giechelen als een pubermeisje wanneer de interviewster vraagt of er gekust is.

Yvonne... Kolewijer

Dan pakt Fajah de kans om haar figuurlijke klauwen in Nicole's nek te planten: "Yvonne.... Kolewijer heeft natuurlijk allemaal spionnen." Yvonne Coldeweijer kwam namelijk eerder met het gerucht dat er iets zou spelen tussen Lourens en de Wild.

Fajah heet geen Fajah

Yvonne Coldeweijer laat zich niet zomaar beschimpen. "Fajah heeft natuurlijk ook wel een beetje moeite met namen hè,'' zegt ze op badinerende toon in een video op Instagram. "Want Fajah heet natuurlijk zelf ook helemaal geen Fajah. Ik begrijp dat als je je eigen naam niet kan onthouden, dat die van mij dan ook wel een beetje lastig wordt."

In onderstaand filmpje exposed Yvonne wat er daadwerkelijk op de geboorteakte van onze 'Fajah' staat:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties