Met deze man stapt André van Duin in het huwelijksbootje

Show & Tel
Met deze man stapt André van Duin in het huwelijksbootje

Met deze man stapt André van Duin in het huwelijksbootje

Met deze man stapt André van Duin in het huwelijksbootje

Komiek en Heel Holland Bakt-presentator André van Duin gaat trouwen met zijn veertien jaar jongere liefde Fernando Reyes (61). Hij is er zeker van dat ze voor elkaar bestemd zijn en dat ze samen heel gelukkig worden, en dat zijn overleden ex-man hem deze vreugde zou hebben toegewenst.

Voordat André Fernando ontmoette, had hij nooit gedacht na de dood van Martin nog het geluk te kunnen vinden. Toch was het liefde op het eerste gezicht met Fernando, die al snel werd gegrepen door André's charme. Al snel besloten ze hun relatie naar een hoger niveau te tillen en kwamen er trouwplannen op tafel. Ze hebben echter nog geen concrete beslissingen genomen over hoe het huwelijk eruit zal zien of hoe het zal worden gevierd; al die details worden nog besproken.

Erfenis geregeld

André wil er zeker van zijn dat alles is geregeld voor het geval hem iets overkomt voor zijn tijd; hij wil niet dat Fernando in de steek wordt gelaten en daarom heeft hij ervoor gezorgd dat alles wettelijk is geregeld voor het geval zo'n ongelukkige gebeurtenis zich voordoet.

Om de trouwplannen te vieren hebben André en Fernando besloten samen op vakantie te gaan. Aangezien André niet van vliegen houdt kwamen ze uiteindelijk met een plan: met de boot van Parijs helemaal naar Zuid-Frankrijk afzakken en daarna met de trein terug naar huis.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties