Ramp voor Frans Bauer: 'En nou dan?'

Show & Tel
Ramp voor Frans Bauer: 'En nou dan?'
Show & Tel

Ramp voor Frans Bauer: 'En nou dan?'

Ramp voor Frans Bauer: 'En nou dan?'

Frans beleefde afgelopen week een primeur in een tankstation. Samen met een nog onontdekte rapper voerde hij een show op waardoor de aandelen van Shell spontaan zijn gestegen. Zo'n succesconcert naast de snelweg smaakt natuurlijk naar meer. Met gretige opwinding stapte Bauer daarom vanochtend weer in zijn auto richting de lokale pomp, maar dit keer pakte het bezoekje helaas heel anders uit.

'Niet zo blij met jezelf'

"Er zijn gewoon van die dagen mensen, dan ben je gewoon niet zo blij met jezelf,'' steekt Frans zijn dramaverhaal af. Zijn volgers hangen aan zijn lippen. "Dan rij je naar de benzinepomp...En pak je een lekker bakje koffie." Tot nu toe klinkt het alsof er niks aan 't handje is. Of heeft de gulzige Frans zijn gehemelte verbrandt? "Je hebt een belangrijke afspraak, waar je al de hele week naar uit kijkt..." De zanger bouwt de climax op alsof het een zenuwslopende crime docu is. "Want je weet van, ja, we gaan hele leuke dingen doen." Zoveel mysterie en spanning is genoeg om de gemiddelde fan een bezwete bovenlip te bezorgen. Wat voor leuke dingen gaat Frans überhaupt doen?

'En nou dan?!' 

Eindelijk verlost Frans zijn volgers, die op het puntje van hun stoel balanceren, uit hun lijden. "En dan gebeurt er dit..." Hij filmt zijn roze overhemd. Op zijn borst pronkt een grote koffievlek. De Heb Je Even Voor Mij-smeker is flink uitgeschoten. "Koffie op je overhemd..." Hij legt zijn gezicht kreunend in zijn hand en puft alsof hij op 3 cm ontsluiting zit. Dat Bauer behoorlijk kan overdrijven is duidelijk. Het is koffie, geen zoutzuur. "Vreselijk,'' jammert hij, "Heb ik weer. En nou dan? En nou dan?" Kan iemand deze man trakteren op een beurt bij de stomerij? Of op zijn minst een warme schouder bieden om op uit te huilen? Dankjewel.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties