Remy Bonjasky onthult ineens de échte naam van Rico Verhoeven

Show & Tel
Remy Bonjasky onthult ineens de échte naam van Rico Verhoeven
Show & Tel

Remy Bonjasky onthult ineens de échte naam van Rico Verhoeven

Remy Bonjasky onthult ineens de échte naam van Rico Verhoeven

Voormalig kickbokser Remy Bonjasky en Rico Verhoeven zijn beslist niet elkaars beste vrienden. In een recente aflevering van Real Talk van Fernando Halman geeft hij zijn visie op de 'beef' met Verhoeven. Hij spreekt met respect over de kampioen, maar merkt op dat de huidige wereldkampioen moeite heeft met kritiek.

Een kampioen onder vuur

Rico Verhoeven werd onlangs door Bonjasky geprezen als een 'ambassadeur voor de sport'. Bonjasky bewondert Verhoevens langdurige ongeslagen status. Toch is hij soms kritisch, wat niet altijd goed valt bij Verhoeven. Bonjasky, die vaak als commentator en analist optreedt, benadrukt dat zijn kritiek niet persoonlijk is. "Of het nou gaat over Sem Schilt, Peter Aerts of Donegi Abena: ik zeg het gewoon eerlijk als ik geen goede partij heb gezien," legt hij uit.

Dunne lijn tussen analyse en kritiek

Bonjasky's rol als analist brengt hem soms in een lastig parket. Zijn eerlijkheid wordt niet altijd gewaardeerd. "Als ik positief over iemand praat, vinden ze me leuk. Maar als ik eerlijk ben en het publiek uitleg welke 'fouten' ik in de ring zie, maken ze ervan dat ik ze niks gun," vertelt hij in de podcast. Deze eerlijkheid leidde tot een gespannen relatie met Verhoeven, waarbij Bonjasky's kritiek als persoonlijke aanval wordt gezien.

Geen ruzie, maar een 'geintje'

Ondanks de spanningen, neemt Bonjasky de ruzie niet al te serieus en ziet het meer als een plaagstootje. Hij noemt Verhoeven soms 'Ricardo', wat namelijk zijn echte naam is, maar Verhoeven zou dat niet kunnen waarderen.

Bekijk de aflevering van Real Talk hieronder:

 
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties