Rico Verhoeven heeft een boodschap voor zijn tegenstander

Show & Tel
Rico Verhoeven heeft een boodschap voor zijn tegenstander
Show & Tel

Rico Verhoeven heeft een boodschap voor zijn tegenstander

Rico Verhoeven heeft een boodschap voor zijn tegenstander

Rico Verhoeven won afgelopen weekend van tegenstander Tariq 'Cookie' Osaro. Een avondje sjoelen bij je schoonouders levert waarschijnlijk meer spanning op dan deze partij, maar goed, meneer heeft voor de elfde keer op rij zijn titel verdedigt. Nu heeft Rico een duidelijke boodschap voor Tariq.

Rico's overwinning is deels te danken aan zijn ervaring en talent, maar blijkbaar ook aan mindset. Hij heeft namelijk een advies voor Osaro, die de weken in aanloop van de pot van de hoge toren blies hoe hij Rico zou gaan vermorzelen.

Sneer

Verhoeven maakt nu een sneer naar zijn tegenstander op Instagram. In een video zie je de laatste uren voorafgaand aan de partij. Daarbij schrijft hij dat hij enorm dankbaar is om na 10 maanden intense revalidatie weer in de ring te kunnen staan. Daarna haalt hij uit naar Tariq en zijn veel te grote muil: "Tegenover een tegenstander staan die grote praatjes had, maar te kort schoot wanneer het erop aankwam."

Makkelijk

Rico zegt bewezen te hebben dat acties meer betekenen dan woorden. Ook reageert hij op de kritiek op de wedstrijd. Men had namelijk meer actie verwacht. "Ik heb het er op een of andere manier makkelijk uit laten zien en mijn Wereld Zwaargewicht titel verdedigt."

'Je komt er wel'

Hij besluit Tariq een wijze les mee te geven: "Voor mijn tegenstander, het gaat niet om 'bommen werpen' en al die grootspraak, het draait om je hart, je strategie en je vaardigheden. Blijf eraan werken en op een dag kom je er wel."

Hij sluit af met een bedankje naar zijn fans, die hem gesteund hebben tijdens zijn revalidatie en come back. "Jullie inspireren me elke dag. Kan niet wachten om weer in de ring te staan om mijn titel opnieuw te verdedigen!"


 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties