Sylvie Meis heeft nu al een nieuwe miljonair gevonden

Show & Tel
Sylvie Meis heeft nu al een nieuwe miljonair gevonden

Sylvie Meis heeft nu al een nieuwe miljonair gevonden

Sylvie Meis heeft nu al een nieuwe miljonair gevonden

Eerder deze week constateerde Johan Derksen in Vandaag Inside dat Sylvie Meis (44) nooit eens voor een loodgieter of bakker valt. Hij lijkt daar gelijk in te krijgen, want de populairste vrouw van Duitsland laat haar ruggetje alweer insmeren door een nieuwe miljonair.

Fotoschuw

Sylvie Meis kondigde dit weekend aan te gaan scheiden van haar tweede echtgenoot, de Duitse kunstenaar Niclas Castello. De twee leefden al grotendeels gescheiden van elkaar. Sterker nog: hij heeft in de 2,5 jaar dat het huwelijk duurde amper aan haar zijde gestaan. Zogenaamd omdat hij niet graag op de foto wilde.

André Borchers

Nu is het de beurt aan André Borchers (36), een steenrijke ontwerper met eveneens Duitse roots en toevallig erfgenaam van een familiefortuin. Ze zijn al tien jaar bevriend en nu dijkt hij ineens weer op op haar Instagram-foto's, waar ze al knuffelend poseren voor de camera

Groot hoofd

Haar volgers vinden het een opmerkelijke zet. "Ze is alweer op jacht," klinkt het in de comments. Ene Jeanet reageert met: "Geen greintje verdriet. Gewoon weer net als altijd dat grote hoofd van dr op smile en doorrrrrrr" En zo is het.

Hieronder ziet u een fotoselectie van Sylvie Meis en André Borchers:

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties