Waylon doet bizarre uitspraken over The Voice

Show & Tel
Waylon doet bizarre uitspraken over The Voice

Waylon doet bizarre uitspraken over The Voice

Waylon doet bizarre uitspraken over The Voice

Waylon, voormalig coach van The Voice, hoopt nog steeds dat het programma na de vele onthullingen van wangedrag de weg terug op televisie kan vinden. Hij noemde in het bijzonder de medewerkers en kandidaten die erbij betrokken waren, omdat zij met veel liefde en toewijding hadden gewerkt, maar zonder eigen schuld abrupt uit de molen werden gegooid. Waylon benadrukte hoe The Voice nog steeds een enorm platform was voor deze getalenteerde individuen om zich te laten zien.

Het programma werd bijna een jaar geleden stopgezet na de ontmaskering van Tim Hofman in BOOS en het besluit van RTL om het programma op de lange baan te schuiven. In een interview met Veronica Superguide verklaarde Peter van der Vorst van RTL dat de kans zeer klein is dat The Voice terugkeert, maar hij erkende ook dat hij de uitkomst van lopende onderzoeken moest afwachten om een definitief besluit te nemen.

Waylon zegt in het AD diep mee te voelen met degenen die verbonden zijn aan The Voice en die getroffen zijn door de gebeurtenissen; van medewerkers die hard en met veel toewijding hebben gewerkt, tot kandidaten die de potentie hadden om groots te zijn, maar in het kruisvuur terecht zijn gekomen. Hij gelooft in het geven van een tweede kans aan de deelnemers en hoopt dat een volgend seizoen hen die kans biedt.

Over het leed dat kandidaten is aangedaan doet Waylon verder geen uitsapraken.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties