Zoon Wendy van Dijk is niet helemaal goed bij zijn hoofd

Show & Tel
Zoon Wendy van Dijk is niet helemaal goed bij zijn hoofd
Show & Tel

Zoon Wendy van Dijk is niet helemaal goed bij zijn hoofd

Zoon Wendy van Dijk is niet helemaal goed bij zijn hoofd

De zoon van actrice Wendy van Dijk trad al een aantal keer in haar voetsporen toen hij nog maar een jonge spruit was, in films als De club van Sinterklaas en Misfit 2. Inmiddels studeert hij aan de Herman Brood academie, waar ze hem naar het schijnt redelijk gebrainwasht hebben. Dat valt althans redelijk af te lezen aan deze nieuwe video.

Moeilijke tijden

Het is niet altijd even makkelijk geweest voor Sem van Dijk om in de spotlights van zijn ouders te staan. Dit weerspiegelt dan ook in de songteksten van zijn liedjes; de Van Dijk-telg wilt namelijk groot worden als artiest. Moeder Wendy had het er soms nog moeilijk mee als ze zijn muziek luisterde: 'Ik zie dat hij voorzichtig is. Het jongetje dat vroeger zo open was, is zich nu bewust van wat hij deelt.' Volgens Wendy kan haar zoon onder zijn vrienden wel zichzelf zijn. 'Maar als ik zijn songteksten beluister voel ik de vooroordelen en de hardheid van de maatschappij'.

De plank mis

Dat hij op de Herman Brood academie zichzelf kan zijn, valt wel te zien aan een video van een van zijn vrienden. Deze vraagt aan Sem: 'Sem, quote van de dag?' waarop deze antwoordt: 'vroege wormen pakken grote vogels'. Hij slaat hier alleen even de plank goed mis, want het correcte spreekwoord luidt 'een vroege vogel vangt veel wormen'.

Verwarde Sem

Maar Sem davert enthousiast door. 'Hoe vroeger je aan je ding werkt, hoe groter de dromen'. Als zijn medestudenten hem vol onbegrip aanstaren, heeft Sem zelf ook door dat er iets niet in de haak is maar stamelt toch verder. 'Hoe vroeger je begint aan je dromen, hoe vroeger de worm opstaat. Hoe groter de vogel.' Zijn medestudent vraagt verward: 'Wat de f*ck heeft die worm er mee te maken dan?', waarop Sem het toch maar opgeeft. De arme man is zo te zien redelijk de kluts kwijt. Goede muziek maken kan hij gelukkig wel.

Bekijk hier de video:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties