René van der Gijp worstelt met Mark Rutte

Video
René van der Gijp worstelt met Mark Rutte
Video

René van der Gijp worstelt met Mark Rutte

René van der Gijp worstelt met Mark Rutte

Toen Mark Rutte een paar maanden geleden te gast was bij Vandaag Inside, ging het er niet zo soepeltjes aan toe. De arme man werd door presentatoren Wilfred Genee en Johan Derksen wel 10 keer gezegd dat hij weg moest. René van der Gijp is er helemaal klaar mee en bereidt zich voor op een volgend bezoek van de premier.

'Vorige keer was belachelijk'

'Ik vond het vorige keer echt belachelijk, dat gedoe. Met drie man op die man, wat moet ik ermee? En niet naar z'n antwoorden luisteren… Waar gaat dit over? Je moet wel naar z'n antwoorden luisteren, lijkt mij, en hem af en toe uit laten praten' liet René weten na de eerste uitzending met Rutte. Als Derksen zichzelf probeert te verdedigen, gaat René door: 'Jij hebt veertien keer gezegd dat hij weg moest, maar hij is niet achterlijk. Na twee keer heeft hij dat ook in de gaten. Hij is gewoon naar school gegaan, die man. Wat moet hij dan zeggen? 'Ik stap nu op'? Dat hadden jullie het liefst gewild.'

Nieuw bezoek van Rutte

Ondertussen plant het programma maandag 22 Mei weer een bezoek van de premier, en René's collega's bereiden zich voor om hem ditmaal een respectvoller ontvangst te geven. Wilfred kaart dit aan in de laatste aflevering: 'René, we zitten nog met een klein dingetje, want hoe gaan we dat nou aanpakken Maandag met Rutte? Want jij wilt eigenlijk dat het iets vriendelijker wordt en dat het iets anders wordt dan de vorige keer. Hoe zou jij het graag willen zien?'

Seksleven

Van der Gijp antwoord 'Ja ik heb geen idee. Er is nu natuurlijk ook heel veel te doen met dat akkoord allemaal, dat gaat er natuurlijk ook nooit komen.' Als het blijkt dat het niet makkelijk wordt om met Rutte te praten over het hele zooitje ongeregeld waar diegene nu in zit, oppert Wilfred dat ze nog altijd over zijn seksleven kunnen praten. De presentatoren zijn het erover eens dat Rutte na een uur praten over alleen dat onderwerp een staande ovatie zal krijgen. We gaan Maandag zien hoe het interview met Rutte echt eraan toe zal gaan bij Vandaag Inside.

Bekijk HIER het fragment

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties