René van der Gijp deelt beuk uit aan Harm Edens

Show & Tel
René van der Gijp deelt beuk uit aan Harm Edens

René van der Gijp deelt beuk uit aan Harm Edens

René van der Gijp deelt beuk uit aan Harm Edens

Vanwege de aanstaande verkiezingen op 15 maart zie je in steeds meer talkshows politici opduiken die het volk proberen te paaien. Gisteravond mocht Caroline van der Plas aanschuiven bij Vandaag Inside, waar ze rugdekking kreeg van René van der Gijp en Johan Derksen.

Caroline vs Harm

Eerder deze week kwam het tot een botsing tussen Harm Edens en Caroline van der Plas bij Eva Jinek, waarbij Edens de politica van BBB een lesje dacht te leren, maar pijnlijk tentoonstelde niets van de materie te snappen.

Materie

Edens werd door Johan meteen als 'l*l' weggezet, waarna Van der Gijp er nog een schepje bovenop deed. "Wat een l*l de behanger is dat zeg die gozer. Die heeft de redactie van Jinek gebeld en gezegd: 'Caroline, laat die maar even door mij doen. Die is voor mij!' Maar dan stelt hij zoiets stóms, want hij zit totaal niet in de materie," aldus Gijp.

Reet

Deksen gaat ver vervolgens nog even overheen: "Ik zat gisteren ook te kijken en net als jij zat ik me ontzettend te ergeren aan die gozer. En ik moet wel eens lachen om jou. Als jou een discussie te gek wordt hier aan tafel, dan wil jij nog wel eens uit de hoek komen van: 'Die moeten ze eens goed in z’n reet n**ken' maar dat vindt hij nog lekker ook."

Herm Edens reageert

Bekijk het fragment HIER

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties