Dit vraagt Jan Smit voor een half uurtje optreden

Achtergrond
Dit vraagt Jan Smit voor een half uurtje optreden
ANP
Achtergrond

Dit vraagt Jan Smit voor een half uurtje optreden

Dit vraagt Jan Smit voor een half uurtje optreden
ANP

Jan Smit begon zijn muzikale carrière op jonge leeftijd. Zijn doorbraak kwam met het lied Ik zing dit lied voor jou alleen, waarmee hij op tienjarige leeftijd een nationale sensatie werd en sindsdien niet meer uit beeld verdwenen is. Hij heeft hits op zijn naam staan, albums die meervoudig platina hebben behaald en talloze onderscheidingen gewonnen. Naast zijn solocarrière is Jan lid van de De Toppers en heeft hij zich ook bewezen als presentator op televisie. Oh, en hij deed nog wat bij FC Volendam. Maar wat kost het tegenwoordig om Jan Smit in te huren voor zijn zangtalenten?

'Muzikaal genot'

Zijn boekingskantoor meldt: "Als u Jan Smit voor uw evenement zou boeken, zorgt u voor een onvergetelijke ervaring. De optredens van deze Volendamse zanger zijn een combinatie van zowel zijn nieuwe hits als de nostalgische nummers die eenieder kent en waardeert. De energie en passie waarmee Jan Smit het podium betreedt, weet hij moeiteloos over te brengen op zijn publiek. Iedereen die ooit de kans heeft gehad Jan Smit live te zien, kan bevestigen dat het niet alleen een muzikaal genot is, maar ook een warme en gezellige sfeer creëert die kenmerkend is voor zijn optreden."

Kosten optreden Jan Smit

Die warme sfeer kent wel een serieus prijskaartje, want voor een optreden van 30 minuten mag maar liefst 17.950 euro worden afgetikt. Of dat inclusief zijn Duitse repertoire is, is niet bekend.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties