Vijf bizarre seks records die jij nooit kan overtreffen

Achtergrond
Vijf bizarre seks records die jij nooit kan overtreffen

Vijf bizarre seks records die jij nooit kan overtreffen

Vijf bizarre seks records die jij nooit kan overtreffen

Voor alles is er wel een record, zo heb je ook een aantal bizarre seks records. We zetten er vijf voor je op een rijtje. Maak je klaar voor een paar zoetsappige verhalen. Succes met het verbreken van de records!

Langstdurende treksessie

Masanobu Sato heeft het record op zijn naam staan voor langste masturbatiesessie. De Japanner bediende maar liefst 9 uur en 58 minuten zijn vleesjoystick. Het is al de derde keer dat Sato dit record op zijn pik schrijft. Je moet wel een flinke uithoudingsvermogen hebben om dit vol te houden...

Verst komende sperma

We begrijpen het zelf ook nog niet helemaal, maar een Amerikaanse man genaamd Horst Schultz komt verder dan een limo wanneer hij een kwakje legt. De man lost pittige schoten, want als hij klaarkomt spuit hij zo'n zes (!) meter ver! Niet alleen dat is indrukwekkend, maar hij lost ze ook nog eens met een snelheid van 68 (!!) km/u. Dat zijn twee records in één klap, wat een talent heeft die gozer.

Meeste bedpartners op een dag

Deze is wel heel bizar hoor, pornoactrice Lisa Sparks heeft de meeste bedpartners op een dag gehad en ik kan je vertellen dat je je leven lang nooit op dit aantal gaat komen. De ietwat hitsige Sparks heeft met 919 mannen seks gehad BINNEN 12 UUR. Dat betekent dat ze zo'n elke 45 seconden een andere worstje kreeg. Ze kon sowieso een maand lang niet meer lopen...

Grootste orgie

Daar zijn de Japanners weer, zij hebben de allergrootste orgie ooit gedaan. Of Masanobu Sato ook bij dit record was betrokken weten we helaas niet, maar dat de orgie uit 500 man bestond kunnen wij wel bevestigen. 250 vrouwen en 250 mannen deden gezellig mee. Het waren wel allemaal koppels, super romantisch!

Sterkste vagina

De Russische Tatiata Kozhevnikova kan flink wat gewicht heffen in de sportschool. Zoveel gewichten pakt ze niet om haar biceps te trainen, maar haar vagina! Tatiata mag zichzelf de trotse eigenaar noemen van de sterkste poes ter wereld. Ze hangt zo even 14 kilo aan haar vagina. Hoe dat eruit ziet, zie je hieronder.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties