Wat is Odido in vredesnaam? Hier alle antwoorden op je vragen

Achtergrond
Wat is Odido in vredesnaam? Hier alle antwoorden op je vragen
Achtergrond

Wat is Odido in vredesnaam? Hier alle antwoorden op je vragen

Wat is Odido in vredesnaam? Hier alle antwoorden op je vragen

In een opmerkelijke zet heeft T-Mobile aangekondigd dat het zijn naam en merkidentiteit zal veranderen naar Odido. Deze transformatie is niet alleen een naamsverandering; het is een complete herpositionering van het bedrijf, inclusief Tele2 Mobiel. Odido belooft een betere balans tussen mens en technologie en een klantenservice die daadwerkelijk luistert naar de behoeften van de klant.

Nieuwe missie

De nieuwe missie van Odido is om een betere balans te creëren tussen mens en technologie. Volgens de directeur van het bedrijf wil Odido zich onderscheiden door beter te luisteren naar de klant en het menselijke aspect in de dienstverlening niet uit het oog te verliezen.

Wat verandert er voor bestaande klanten?

Voor bestaande klanten van T-Mobile en Tele2 Mobiel verandert er momenteel niets aan hun lopende abonnementen. De prijzen, het aantal MB's en belminuten blijven hetzelfde. Echter, de provider-app en de naam die op de smartphones verschijnt, zijn bijgewerkt naar de nieuwe huisstijl van Odido.

Nieuwe abonnementen

Odido introduceert verschillende nieuwe 'Unlimited' mobiele abonnementen. Deze abonnementen bieden onbeperkte databundels en belminuten. De prijzen variëren van €27,50 tot €49,50 per maand, afhankelijk van de internetsnelheid, die kan oplopen tot 1Gbit/seconde. Bij de duurdere abonnementen krijgen klanten gratis toegang tot verschillende streamingdiensten zoals Videoland, Viaplay, en Deezer. Klanten kunnen maandelijks wisselen tussen deze diensten.

Klantenservice Odido

Odido belooft een klantenservice die 'tot ver buiten kantooruren' geopend is en ook in het weekend telefonisch bereikbaar zal zijn. Bovendien wordt er binnenkort een chatbot gelanceerd om klanten te assisteren.

Wat gebeurt er met de winkels? 

Odido beschikt over 119 vestigingen verspreid over Nederland en telt meer dan 2000 werknemers. Het personeel is vandaag op de hoogte gebracht van de recente ontwikkelingen. Sinds afgelopen zaterdag zijn de winkels gesloten voor renovatiewerkzaamheden.

Heeft Odido 5G?

De nieuwe aanbieder, Odido, claimt het meest uitgebreide 5G-netwerk in Nederland te bieden. Hierdoor kan maar liefst 99 procent van de Nederlandse bevolking gebruikmaken van dit razendsnelle mobiele netwerk.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties