Andrew Tate

Je kunt online niet meer om hem heen: Andrew Tate. Geboren op 14 december 1986 als Emory Andrew Tate III en sinds dit jaar een fenomeen op TikTok, Instagram en YouTube. Maar waarom ís hij ineens zo beroemd. Heeft het te maken met zijn Bugatti Chiron, de vele modellen met wie hij zich omringd of toch zijn Hustler University?

Wie is Andrew Tate?

Op online filmpjes zie je hem constant de wereld rondrijzen of gas geven in zijn gepersonaliseerde Bugatti Chiron Pur Sport á 4 miljoen euro. Zodra hij achter een microfoon zit - hij is geregeld te gast in populaire podcasts, alleen Joe Rogan lijkt nog te ontbreken - doet hij seksistische uitspraken. Eerder werd hij van Twitter geband vanwege vrouwonvriendelijke uitspraken. Ook gaat er een filmpje rond waarin hij een vrouw slaat met een riem, waarvan Andrew Tate zegt dat het met wederzijdse toestemming is. Andrew werd aanvankelijk bekend door zijn deelname aan de Britse realityshow Big Brother.

Achtergrond en jeugd

Hij werd geboren in Washington D.C. als zoon van Emory Andrew Tate, een vijfvoudig wereldkampioen schaken. Andrew groeide op met een sterke competitieve geest. Hij verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk toen hij jong was en begon al vroeg met kickboksen.

Kickbokscarrière

Begin van zijn carrière Andrew begon zijn kickbokscarrière op jonge leeftijd en toonde al snel een natuurlijk talent voor de sport. Hij trainde hard en nam deel aan verschillende lokale en nationale toernooien. Belangrijkste overwinningen en prestaties Andrew heeft een indrukwekkend kickboksrecord met meerdere titels op zijn naam. Hij is viervoudig wereldkampioen in de sport en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde vechters in de kickbokswereld.

Deelname aan Big Brother

Zijn deelname en controverses In 2016 nam Andrew deel aan de Britse realityshow Big Brother. Zijn deelname was echter niet zonder controverse. Zijn gedrag en opmerkingen in de show leidden tot veel discussie onder zowel mededeelnemers als kijkers.

Verwijdering uit de show

Na slechts 18 dagen in het Big Brother-huis werd Andrew verwijderd vanwege "nieuwe informatie" die door de productie was ontvangen. Hoewel de exacte redenen voor zijn verwijdering nooit officieel zijn bevestigd, wordt aangenomen dat het te maken had met controversiële opmerkingen die hij op sociale media had geplaatst.

Online ondernemingen

Beschrijving van zijn online bedrijven Naast zijn kickbokscarrière heeft Andrew ook verschillende online bedrijven opgezet. Deze omvatten een online coachingbedrijf waar hij advies geeft over fitness, dating en financieel succes.

Controverses en kritiek

Andrew's online ondernemingen zijn niet zonder controverse. Hij heeft kritiek gekregen voor zijn marketingtactieken en de claims die hij maakt over de resultaten die klanten kunnen verwachten. Ondanks de controverse blijft hij actief in zijn online bedrijven.

Andrew Tate's cursus

Tegenwoordig verdient hij het meest aan zijn cursus: de Huslter University. Deze "opleiding" leert je zogenaamd hoe je rijk wordt en om kunt gaan met vrouwen. Deze cursus - waar 50 dollar per maand wordt betaald - heeft volgens onze laatste info 40.000 betalende leden. Tel uit je winst.

Sociale media-activiteiten

Zijn aanwezigheid op sociale media Andrew Tate is zeer actief op sociale media, waar hij regelmatig zijn meningen en levensstijl deelt. Hij heeft een aanzienlijke aanhang op platforms zoals TikTok, Twitter en Instagram. Andrew's uitgesproken meningen hebben vaak tot controverse geleid. Hij is meerdere keren verbannen van verschillende sociale media platforms vanwege zijn controversiële uitspraken en gedrag. Andrew Tate leidt een privéleven weg van de media. Hoewel hij openlijk spreekt over zijn professionele leven en meningen, deelt hij zelden details over zijn persoonlijke relaties of familie.

Strafrechtelijke onderzoeken

Brits onderzoek (2015-2019) In 2015 werd Andrew onderzocht door de Britse autoriteiten in verband met mogelijke financiële onregelmatigheden. Het onderzoek werd in 2019 afgesloten zonder dat er aanklachten werden ingediend.

Roemeens onderzoek (2022-heden)

In 2022 werd Andrew opnieuw onderzocht, dit keer door de Roemeense autoriteiten. Dit onderzoek is nog steeds aan de gang en het is onduidelijk wat de uitkomst zal zijn.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de inhoud van Andrew Tate's berichten? In zijn interviews, video's en 'lessen' verkondigt Tate afschuwelijk vrouwonvriendelijke opvattingen. Hij praat over depressie, vapen en zelfs eenzaamheid - dingen waarvan jonge jongens zeggen dat ze er niet genoeg over horen. Hij vermengt dan behendig zijn eigen vrouwonvriendelijke en zeer politieke opvattingen met deze boodschappen.

Waarom werd Andrew Tate verbannen van sociale media platforms? Andrew Tate werd in augustus 2022 verbannen van Meta (het moederbedrijf van Facebook en Instagram), TikTok en Google. Meta beschouwt hem als een "gevaarlijk individu" en verbood hem onder dat beleid.

Wat is Hustler University? Hustler University is een van de bedrijven die Andrew Tate heeft opgericht. Het verkoopt een zeer specifieke levensstijl aan jonge mannen en tienerjongens.

Wat is de invloed van Andrew Tate? Ondanks zijn verbanning van verschillende sociale media platforms, blijft Andrew Tate invloed uitoefenen via zijn zelfhulpcursussen, Hustlers University, die meer dan $8 miljoen per maand zou kunnen verdienen, gebaseerd op het beweerde abonneebestand van 168.000 mensen en maandelijkse kosten van $49,99 USD.

Waarom zijn jonge mensen geïnteresseerd in Andrew Tate? Andrew Tate is tientallen tot honderden miljoenen dollars waard en leeft een hyperglamoureuze levensstijl met alle luxe die een jongen of jonge man zich kan voorstellen - snelle en buitensporig dure auto's, mooie vrouwen, ondernemersprestaties en sociale media viraliteit.

Wat is de houding van Andrew Tate ten opzichte van geestelijke gezondheid? Een van Tate's meest beruchte uitspraken is: "Ik geloof dat het gevoel depressief te zijn echt is. Ik geloof niet dat depressie als een klinische ziekte echt is," gevolgd door, "Ik kan niet klinisch depressief worden omdat ik er niet in geloof." Hoewel deze uitspraak op het eerste gezicht het ervaren van depressie lijkt te ontkennen, kan het ook worden geïnterpreteerd als een eenvoudige "mind over matter" benadering van het probleem, wat jongeren die op zoek zijn naar controle over zichzelf misschien waarderen.

Wie is de broer van Andrew Tate? De broer van Andrew Tate is Tristan Tate. Net als Andrew is Tristan ook een bekende figuur in de online wereld. Ze zijn samen opgegroeid in Chicago, Illinois en Goshen, Indiana. Na de scheiding van hun ouders nam hun moeder beide broers mee naar Engeland.