Britney Spears tatoeërt zichzelf onder na scheiding

Buitenland
Britney Spears tatoeërt zichzelf onder na scheiding
Buitenland

Britney Spears tatoeërt zichzelf onder na scheiding

Britney Spears tatoeërt zichzelf onder na scheiding

Britney is free. Nu de zangeres ook met haar ex-man alle banden heeft verbroken, kan ze doen en laten wat ze zelf wil. Zoals riskante tattoos zetten. Ze deelt op Instagram welk plaatje ze op haar rug heeft laten vereeuwigen.

Onafscheidelijk

Britney en ex Sam begonnen te daten in 2016, nadat Sam in een van haar muziekvideo's had meegespeeld. Sindsdien waren ze bijna onafscheidelijk. Te midden van de #FreeBritney-beweging uitte Sam regelmatig zijn steun voor Britney's fans. De zangeres had plannen gedeeld om met hem te trouwen en een gezin te stichten. De vreugde was groot toen Sam in september 2021 een aanzoek deed. Britney deelde vol blijdschap foto's van haar ring met haar volgers op sociale media. Het stel trouwde in een intieme ceremonie in hun huis in Thousand Oaks.

Vreemdgaan

Ongeveer een week geleden confronteerde Sam Britney met geruchten dat zij vreemd zou zijn gegaan. Hoewel het niet bevestigd is of de geruchten waar zijn, nam Sam het allemaal wel voor waar aan, wat leidde tot een enorme ruzie tussen de twee. Inmiddels heeft Sam het gezamenlijke huis verlaten en woont hij op zichzelf. 'Ik ga niet uitleggen waarom we uit elkaar gaan, want eerlijk gezegd gaat het niemand iets aan. Maar ik kon de pijn niet meer aan. Ik kom wel sterk over en mijn Instagram mag er misschien wel perfect uitzien, maar dat is zeker niet de realiteit en ik denk dat we dat allemaal weten', liet de zangeres eerder weten op Instagram.

Nieuwe tattoo

Nu Britney zelf de teugels in handen heeft, kan er losgegaan worden. Er verschijnt een video online waarop te zien is dat de zangeres een tatoeerder bij haar thuis heeft uitgenodigd. Voor de camera danst ze terwijl we een kersverse tattoo van een slang haar ruggengraat omhoog zien kronkelen. Wat voor boodschap ze hiermee wil geven, staat open voor interpretatie.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties