Beelden: boze boeren steken berm in de fik bij Veenendaal

Nieuws
Beelden: boze boeren steken berm in de fik bij Veenendaal
Nieuws

Beelden: boze boeren steken berm in de fik bij Veenendaal

Beelden: boze boeren steken berm in de fik bij Veenendaal

Op zeker twee plekken in Nederland zijn automobilisten maandagavond gewond geraakt door ongevallen die plaatsvonden in de buurt van boerenprotesten. Het ging mis op de A15 ter hoogte van Herwijnen en op Citadel in Veenendaal, die parallel aan de A12 loopt.

Bekijk de beelden van de bermbrand hieronder:

 

Botsingen door boerenprotesten

Op de A15 bij het Gelderse Herwijnen botsen twee auto's op elkaar, melden lokale media. Dat gebeurde op de plek waar boeren in de berm een brand hadden gesticht. Twee mensen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Mogelijk veroorzaakte de rook van de bermbrand het ongeval, meldt het AD. "Totaal onverantwoord dit!", schrijft de burgemeester van Vijfheerenlanden, Sjors Fröhlich, op X bij het bericht van de krant.

Bekneld

Op de Citadel in Veenendaal botsen meerdere voertuigen op elkaar. Een persoon raakte bekneld en is door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald, meldt een woordvoerder van de politie Midden-Nederland. Deze persoon is met serieus letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Of het ongeval op de weg naar het Van der Valk in Veenendaal veroorzaakt werd door een boerenprotest kon de woordvoerder niet zeggen. "Wel is duidelijk dat er op de toe- en afrit van de A12 geprotesteerd werd." Op foto's die actiegroep Farmers Defence Force op X deelde, was te zien dat bij de A12 bij Veenendaal ook brand was gesticht. (via)

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties