Conor McGregor gooit bizarre video online

Nieuws
Conor McGregor gooit bizarre video online
Nieuws

Conor McGregor gooit bizarre video online

Conor McGregor gooit bizarre video online

Op internet gaat een opmerkelijke video rond van UFC-vechter Conor McGregor. Dit keer heeft hij het niet aan de stok met pensionado's in een pub, maar lijkt hij te genieten van een welverdiende vakantie op zijn jacht. Maar wat is zijn verloofde Dee Devlin daar aan het doen?

Video snel verwijderd

Fans zijn er stellig over: Conor McGregor heeft dit weekend op Instagram een story geplaatst waarin hij orale seks krijgt. De oplettende kijker ziet kort het hoofd van Dee in beeld komen, dat door Conors hand naar beneden wordt gedrukt. Niet lang na het plaatsen verwijderde de UFC-ster de video.

Head movement

Op social media lopen de verklaringen uiteen. Sommigen zien duidelijk dat hij hier 'hoofd' krijgt, terwijl andere fans denken dat hij gewoon zijn hand door het haar van zijn verloofde laat gaan. Een ander merkt op dat het gebrek aan 'head movement' een indicatie is voor de geringe lengte Conors gereedschap.

Enfin, oordeel zelf:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties