Deze straf kreeg Glennis Grace zojuist te horen

Nieuws
Deze straf kreeg Glennis Grace zojuist te horen
Nieuws

Deze straf kreeg Glennis Grace zojuist te horen

Deze straf kreeg Glennis Grace zojuist te horen

Zo, de strafeis is binnen voor Glenda Batta. De officier van Justitie heeft zojuist een taakstraf van 200 uur en een voorwaardelijke celstraf van 1 maand geëist tegen de zangeres.

Beelden van de rechtszaak hieronder:

 

Tegen Glennis' voormalige vriend Dion K. eiste de officier een werkstraf van 200 uur plus een maand voorwaardelijke gevangenisstraf voor geweld, mishandeling en bedreiging. Tegen Jonathan L., de neef van haar zoon Thony, werd een werkstraf van 200 uur geëist. Reginald K. (51) die als vader van Thony’s vriend meeging naar de supermarkt, hoorde een werkstraf van 150 uur tegen zich eisen voor openlijk geweld. Mohammed K. (21) krijgt wat justitie betreft 150 uur werkstraf en 2 maanden gevangenisstraf, omdat hij in zijn proeftijd zat.]

Vechtpartij Jumbo

Bij de ruzie en vechtpartij in de Jumbo, waar ze vandaag voor moest voorkomen, raakten meerdere medewerkers van de supermarkt gewond. De zangeres, haar zoon en een derde verdachte werden aangehouden. Het Openbaar Ministerie verdenkt de 44-jarige Grace van openlijke geweldpleging en daarnaast van mishandeling met voorbedachten rade.

Het is nog niet bekend wanneer de rechter uitspraak doet.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties