Dit bedrag vraagt Gordon voor een half uurtje optreden

Nieuws
Dit bedrag vraagt Gordon voor een half uurtje optreden
ANP
Nieuws

Dit bedrag vraagt Gordon voor een half uurtje optreden

Dit bedrag vraagt Gordon voor een half uurtje optreden
ANP

Iedereen heeft een mening over Gordon. Hij is namelijk lovable en nasty tegelijk. Maar laten we eerlijk zijn: dat maakt hem juist zo uniek.

Nieuwe muziek van Gordon

In 2016 zwaaide Gordon groots af met de concertreeks Compleet. Volmaakt. Het Einde. Maar zoals de legendarische Sean '007' Connery eens bewees met zijn terugkeer in Never Say Never Again, geldt ook voor Gordon: zeg nooit 'nooit'. De zangmicrofoon roept hem namelijk terug, en Gordon is klaar om zijn eerste liefde, de muziek, nieuw leven in te blazen.

Voor Gordon is zingen vergelijkbaar met een eerste grote liefde: onvergetelijk en altijd een speciaal plekje in het hart. Zijn hele leven en carrière draaien om muziek. Inspiratie komt bij hem in golven, vooral tijdens een nieuwe levensfase, wat resulteert in prachtige nummers die hij spontaan neuriet en opneemt op zijn iPhone.

Gordons concerten gaan niet door

Gordon zou negen concerten door Nederland geven, maar door de massale kritiek op zijn valse zangkunsten heeft hij besloten deze af te blazen. Degenen die al een kaartje hebben gekocht zullen door de theaters worden benaderd voor een refund.

Voor de hardcore fans is er nog wel de optie om de zanger van Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in te huren voor je feest of partijtje. Dan ben je alleen wel € 12.750 voor een half uur kwijt, en daar komt de techniek nog bij.

Het optrekje van Gordon:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties