Gordon maakt comeback maar zingt zo vals als een kraai (BEELDEN)

Show & Tel
Gordon maakt comeback maar zingt zo vals als een kraai (BEELDEN)
Show & Tel

Gordon maakt comeback maar zingt zo vals als een kraai (BEELDEN)

Gordon maakt comeback maar zingt zo vals als een kraai (BEELDEN)

Goor is terug: zowel op Instagram als op het podium. Het hartbreukwrak lanceerde gisteren zijn gloednieuwe album en gaf daarom een optreden voor de pers en zijn BN'er-boezemvrienden. Na afloop, veel later die avond, slingerde Gordon nog een videoboodschap op de socials om iedereen te bedanken voor zijn of haar aanwezigheid: 'Het was sen-sa-tio-neel!'

John van de Heuvel vlucht voor Gordon

Nou, sensationeel was het zeker. Goor trommelde voor zijn lanceringsparty wat bevriende BN'ers op, die (duidelijk onder dwang) zijn album promoten op de socials. Zo plaatste Estelle Cruijf gisteren een video op Instagram waarin ze zegt Gordons stem 'ontzettend gemist' te hebben en dat ze 'geweldige herinneringen' heeft aan zijn oude nummers.

Ook John van de Heuvel liet van zich horen. Hij kon naar eigen zeggen niet bij de lancering zijn omdat hij 'aan de andere kant van de wereld zit', máár 'dat is zeker niet om Gordons muziek te ontlopen', zo grapt hij in een video. Het is oké, John. Je hoeft jezelf niet te verantwoorden. We weten nu dat je op Skyscanner de eerste beste vlucht met voordeel hebt geboekt en nu je tijd moet uitzitten in een resort zonder airco in Uruguay totdat de lanceringsstorm van Goor is overgewaaid. God zij met je.

Ongezouten mening

Goor kan misschien nog wat druk uitoefenen op zijn BN'er-vriendjes, maar de opinie van de pers is onpartijdig. Omdat een albumlancering natuurlijk de nodige media-aandacht behoeft, nodigde Gordon ook RTL Boulevard uit en de hele Shownieuwskliek. En in tegenstelling tot de vriendjes van Gordon, lieten zij hun ongezouten mening horen. "Het is niet zuiver!"

Valse comeback

Luuk Ikink meldt dat de noten niet helemaal zuiver waren: “We hebben het nu ineens, volgens mij hebben we dat nog nooit eerder gedaan, serieus over de muziek van Gordon. We vergeven ook nog even dat het in de repetitie niet al te zuiver klinkt.” Bart Ettekoven: “Ik had niet het gevoel dat hij zijn beste dag had qua stem, wat natuurlijk heel frustrerend is als je juist op die dag je album moet presenteren. Kunnen we nog een stukje horen anders?” Zanger Jay: “Als ik nu de audio hoor maak ik me wel zorgen, omdat ik Gordon qua geluid anders ken. Het is een van de beste zangers die we in Nederland kennen. Daar is volgens mij geen discussie over mogelijk, maar toch hoor je een andere Gordon nu.” Bart sluit af: “Ja, ik ben niet per se fan van dit album.”

Bekijk Goors sensationale comeback hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties