Fataal ongeluk: vrouw vliegt uit achtbaan

Nieuws
Fataal ongeluk: vrouw vliegt uit achtbaan

Fataal ongeluk: vrouw vliegt uit achtbaan

Nieuws
Fataal ongeluk: vrouw vliegt uit achtbaan

In een pretpark in Kloten in de Duitse Moezelstreek heeft een gruwelijk ongeval plaatsgevonden. Een 57-jarige vrouw is daar uit een achtbaan gevallen. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

Die heisse Fahrt

Het incident vond plaats op een achtbaan genaamd "Die heisse Fahrt". De website van het zogenaamde Klotti Park zegt dat de attractie "niet voor bangeriken" is. De vrouw zou uit haar stoel zijn gegleden.

Het is onduidelijk wat er met de 57-jarige vrouw uit Saarland aan de hand is. Reanimatie mocht niet baten. Een politiewoordvoerder laat weten dat het onderzoek nog loopt. "De autoriteiten doen nog steeds onderzoek naar de oorzaak van het ongeval", laat het management weten in een verklaring. "De onderzoeken ter plaatse zijn wel afgerond en de betreffende achtbaan is weer vrijgesteld."

Na het ongeval was het pretpark gesloten. Ook deze is vandaag gesloten. Er zijn veel bochten binnen en de topsnelheid kan oplopen tot 60 kilometer per uur, zoals te zien is in de onderstaande video:

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties