Gemengde reacties over opkomst Rico Verhoeven tijdens Hit It

Nieuws
Gemengde reacties over opkomst Rico Verhoeven tijdens Hit It

Gemengde reacties over opkomst Rico Verhoeven tijdens Hit It

Gemengde reacties over opkomst Rico Verhoeven tijdens Hit It

Rico Verhoeven organiseerde zaterdagavond zijn eigen evenement genaamd Hit It, hier nam hij het op tegen Hesdy Gerges. De heren zorgden niet alleen voor een spannend gevecht, maar Verhoeven regelde ook een enorm feest tijdens het event. Of dat allemaal zo fantastisch was valt nog over te discussiëren.

Kickbokser Rico Verhoeven organiseerde dit weekend Hit It, waar niet alleen gevechten plaatsvonden, maar ook vette live optredens. Veel fans en kijkers zijn dan ook onder de indruk van de hele organisatie. Al zijn er ook wat dingen waar mensen toch hun twijfels bij hadden.

Opkomst Rico Verhoeven

We zijn gewend dat 'The King Of Kickboxing' met het nummer Tsunami al rennend de ring in vliegt, maar Verhoeven pakte het zaterdag een keer anders aan. Dit keer kwamen er eerst tientallen Romeinse gladiatoren de stage op en gave een hele dikke show. Daarna verscheen Rico met zijn welbekende opkomst nummer.

Er zijn verschillende reacties over de opkomst van Verhoeven. "Zijn dit de Toppers?". of "We willen vechtpartijen zien geen bullshit muziek optredens wtf is dit man schaam je!!". "Heel vet, jammer dat de rest zo'n poppenkast was", zo klinkt het bij sommige. Over het algemeen vonden kijkers de show wel heel dik. "Daar kunnen ze bij Glory nog wat van leren", reageert iemand. Ook TikTokker Rida Deraoui, die onderstaande video plaatste, was erg te spreken over de opkomst.

Bekijk de beelden hieronder:

Poll

Wat vond jij van de opkomst van Rico?

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties