Grand Theft Auto 6 vandaag eindelijk onthuld?

Nieuws
Grand Theft Auto 6 vandaag eindelijk onthuld?
Nieuws

Grand Theft Auto 6 vandaag eindelijk onthuld?

Grand Theft Auto 6 vandaag eindelijk onthuld?

De gamingwereld is in rep en roer. De geruchtenmolen draait op volle toeren over de mogelijke onthulling van de langverwachte Grand Theft Auto 6 (GTA 6) trailer. Waar komt al deze speculatie vandaan?

GTA 6: duurt lang!

In 2022 hadden fans al een eerste blik op GTA 6 verwacht, maar die bleef uit. Een bekende insider uit de GTA-community had deze voorspelling gedaan. Hij suggereerde dat de trailer in dezelfde stijl zou zijn als die van Grand Theft Auto 5, met realistische 'work in progress'-beelden. Historisch gezien heeft Rockstar Games de neiging om hun nieuwe titels in de herfst te onthullen, zoals ze deden met GTA 5 in 2011 en Red Dead Redemption 2 in 2016.

Eerste teken van leven op 26 oktober

Het klinkt misschien als een verhaal uit een film, maar een Redditor die zichzelf FollowTheDamnLeakCJ noemt beweert dat zijn partner bij Rockstar Games werkt en hem details heeft gegeven over een nog niet uitgebrachte trailer.

De beschrijving begint sfeervol: een rustige natuurlijke setting met het geluid van insecten en een krokodil die zich in de Everglades bevindt. Plotseling wordt de rust verstoord door een overvliegend vliegtuig, waarna het iconische Rockstar-logo verschijnt, begeleid door de tonen van "That's All" van Genesis.

De trailer zou vervolgens het bruisende nachtleven van Vice City tonen, met de personages Jason en Lucia die door de stad cruisen in een cabriolet. Het tempo versnelt wanneer het paar een winkel berooft, gevolgd door een reeks actievolle scènes, waaronder een politieauto die crasht en Jason die op een jetski vaart. De climax van de trailer zou een intense dialoog zijn tussen Jason en Lucia, waarbij Jason vraagt: "Dit is waanzin. Wat ben je bereid te verliezen?" Lucia antwoordt vastberaden: "We hebben al zoveel meegemaakt. We hebben niets te verliezen."

GTA 6 pas in 2025?

Bloomberg suggereert dat GTA 6 in 2025 op de markt komt. Henderson benadrukte dat Rockstar de game niet te vroeg wil aankondigen om mogelijke vertragingen te voorkomen. Microsoft, aan de andere kant, suggereert een release in 2024. Take-Two Interactive - het moederbedrijf van Rockstar - heeft ook hints gegeven over een mogelijke release van GTA 6 in het volgende fiscale jaar. Ze hebben aangegeven dat ze verwachten meerdere 'baanbrekende games' uit te brengen die veel omzet zullen genereren.

Recentelijk is er een gerucht opgedoken dat een grafisch ontwerper van Rockstar, Dylan McCrone, zijn LinkedIn-banner heeft geüpdatet naar een roze thema, wat fans associëren met GTA 6 en Vice City.

Hoewel de geruchten overvloedig zijn, is het belangrijk om te onthouden dat niets officieel is bevestigd. Fans zullen geduldig moeten wachten op een officiële aankondiging van Rockstar Games.

Lees hier alles wat we tot nu toe weten over GTA 6.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties