Jeremy Clarkson bezoekt Nederland en rookt dikke pretsigaret

Nieuws
Jeremy Clarkson bezoekt Nederland en rookt dikke pretsigaret
Nieuws

Jeremy Clarkson bezoekt Nederland en rookt dikke pretsigaret

Jeremy Clarkson bezoekt Nederland en rookt dikke pretsigaret

We weten allemaal dat Top Gear al ruim honderd jaar bestaat en we voor geweldige filmpjes van Jeremy Clarkson The Grand Tour moeten aanzetten. Maar wisten we ook dat Jeremy Clarkson in een ver verleden ook andere, meer culturele programma's maakte?

Twintig jaar geleden tourde Clarkson namelijk door Europa voor het programma Meets the Neighbours. Een beetje zoals 3 op Reis van Floortje Dessing, maar dan wel leuk om naar te kijken. In een van de afleveringen komt Jezza, geheel in stijl per Jaguar E-Type, ook door België en Nederland. Wat volg is een aaneenschakeling van komische encounters met de meest vreemde vogels uit beide gebieden. En aangezien het is opgenomen in 2002, komen hete hangijzers als het homohuwelijk en baapjes kiefen in Amsterdam ook langs. De producent van de serie heeft de aflevering nu in zijn geheel op YouTube gezet, waarmee u een prima half uur gratis vermaak krijgt voorgeschoteld.

Bekijk de volledige aflevering vol nostalgie hieronder:

Wat doet Jeremy Clarkson tegenwoordig?

Jeremy Clarkson werkt momenteel als presentator bij The Grand Tour, een autoshow die hij samen met Richard Hammond en James May presenteert. De show is beschikbaar op Amazon Prime Video. Clarkson heeft ook verschillende boeken geschreven, waaronder een autobiografie en een roman.

Hoeveel geld heeft  Jeremy Clarkson?

Jeremy Clarkson is naar schatting ongeveer 30 miljoen pond waard. Dit omvat zijn inkomsten uit zijn jaren als presentator van Top Gear, zijn andere televisie-optredens en zijn werk voor The Sunday Times en andere publicaties. Hij heeft ook verschillende boeken uitgebracht, waaronder een autobiografie, en heeft een aantal dvd's geproduceerd.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties