Joost Klein onder vuur na 'bizar gedrag' tijdens gala (VIDEO)

Nieuws
Joost Klein onder vuur na 'bizar gedrag' tijdens gala (VIDEO)
Nieuws

Joost Klein onder vuur na 'bizar gedrag' tijdens gala (VIDEO)

Joost Klein onder vuur na 'bizar gedrag' tijdens gala (VIDEO)

Artiest Joost Klein wordt wereldwijd door veel fans geliefd, maar er zijn ook mensen die zijn gedrag bekritiseren.

Joost Klein gaat wereldwijd viraal

Het Eurovisie Songfestival was voor Joost Klein misschien een drama, maar zijn deelname zorgde tegelijkertijd voor veel nieuwe fans. Kleins track 'Europapa' werd wereldwijd door een groot publiek bewonderd, en de artiest leek op weg naar de overwinning tijdens de jaarlijkse zangcompetitie. De 26-jarige artiest kreeg echter vlak voor de finale mot met een cameravrouw. Er ontstond wrijving en hij werd gediskwalificeerd. De diskwalificatie kwam hard aan, en Joost verdween een tijdlang van de radar.

Gouden Televizier-Ring Gala

Gisteren vond het Gouden Televizier-Ring Gala plaats in het Amsterdamse Carré, en Joost Klein was ook aanwezig. Journalisten probeerden een gesprek aan te knopen met de artiest, maar dit verliep moeizaam. Een interviewer vroeg de artiest: "Wat vond je van de avond?" waarop Joost droog reageerde: “De avond is net begonnen.” De journalist probeerde duidelijkheid te krijgen over het incident tijdens het Eurovisie Songfestival: “Er gingen geruchten dat jij iemand geduwd of geslagen hebt. Wat is er nou gebeurd?” Joost reageerde opnieuw met een vaag antwoord: “Ehmm… Eén van de eerste woorden in jouw zin… Was dat ‘geruchten’? Chef’s kiss. Vijf sterren."

Kritiek 

Joost Kleins opmerkelijke aanwezigheid en gedrag worden door veel fans gewaardeerd, maar sommige mensen kunnen het minder goed waarderen. Joost maakte gisteren kans op een prijs, maar hij vertrok vroegtijdig, wat door critici als onbeleefd werd beschouwd. 'Muziekkenner' Ronald Molendijk vond Kleins gedrag nogal gênant: “Dat was gênant, toch? Niet dat hij genomineerd is, maar hoe hij zich daar manifesteert. De act met de bril en ook niet even opstaan. Kom op zeg! Dit is hij niet!” Privé-baas Evert Santegoeds reageerde ook op de actie: “We hebben hem nooit meer gezien na dat hele Songfestival, en dan staat hij op, vertrekt uit de zaal op het moment dat André van Duin met zijn oeuvrering van het podium komt, en dan sneakt hij de zaal uit.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties